Bira se „Najlepša prolećna fotografija Novog Sada“

13:04:00 17.04.2024, Komentara: 0

Novi Sad – Foto-konkurs za novosadske studente „Najlepša prolećna fotografija Novog Sada“ biće otvoren 20. aprila i trajaće do 20. juna.

Bira se „Najlepša prolećna fotografija Novog Sada“

Foto: Milić Knežević - Studentski centar Novi Sad




Na konkursu mogu da učestvuju svi studenti Univerziteta u Novom Sadu, a za najuspešnije su i ove godine obezbeđene vredne nagrade. Autor najlepše fotografije će dobiti mobilni telefon, drugoplasirana fotografija električni trotinet, a treća bicikl.

Nagrađeni studenti dobiće i besplatnu abonetsku knjižicu za korišćenje usluga studentske menze i besplatne ulaznice za sve programe Studentskog kultrnog „Novi Sad“.

Fotografije će ocenjivati stručni žiri koji čine poznati novosadski fotografi Martin Candir, Jelena Ivanović, foto-reporter lista „Dnevnik“ Slobodan Šušnjević, Steva Lazarević pomoćnik direktora Studentskog centra „Novi Sad“ i predstavnik Studentskog kulturnog centra „Novi Sad“.

Žiri će ocenjivati samo fotografije snimljene mobilnim telefonom.

Fotografija ne može da bude manja od tri megapiksela i bodovaće se samo fotografije koje nisu obrađivane niti ulepšavane u bilo kom programu za unapređnje kvaliteta fotografija.

Zainteresovani studenti, fotografije svog omiljenog dela Novog Sada treba da pošalju na mail: studentskicentarnovisad@gmail.com, a detalji konkursa objavljeni su na sajtu www.scns.rs.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
17°
Vlažnost: 59%
Pritisak: 1013.8 mb
Vetar: 5 m/s, SE
Uto 11° - 26° Sunčano
Sre 12° - 24° Jak vetar

Anketa

Treba li poništiti izbore?