Exit piknik u nedelju u Dunavskom parku

13:05:00 11.05.2017, Komentara: 0

Novi Sad - U čast 50. godišnjice od velikog Leta ljubavi iz 1967. godine, Exit će u nedelju, 14. maja od 14 sati u Dunavskom parku u Novom Sadu organizovati celodnevni piknik i druženje na suncu.

Exit piknik u nedelju u Dunavskom parku

Sve posetioce velikog Exit piknika očekuju i prateća osveženja i grickalice, ali i poklon iznenađenja za najbrže. Srđan Šveljo, poznatiji kao DJ Fanatik spremio je i specijalni DJ set u hipi duhu iz 60-ih i 70-ih godina, a u parku će se slušati i repertorar akustičnog dueta The Wizards, koji čine gitarista Ognjen Protić i pevač Petar Živković.

"Svi Novosađani su pozvani i mogu da ponesu ćebad, korpe za piknik, frizbije, lopte i pridruže se druženju na otvorenom, dok će za najmlađe biti pripremljen poseban program sa animatorima," navode iz Exit tima.

Posetioci piknika imaće i priliku da pre svih, od 16 sati, nabave jednodnevne ulaznice za dan na Exit festivalu po sopstvenom izboru. Broj ulaznica po specijalnim, najpovoljnijim, cenama od 1.990 dinara za četvrtak i nedelju, 2.490 dinara za petak i subotu i 2.990 za sredu i nulti dan sa Kilersima.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
26°
Vlažnost: 42%
Pritisak: 1003.1 mb
Vetar: 3 m/s, ESE
Ned 15° - 27° Mogući pljuskovi
Pon 16° - 26° Poslepodnevni pljuskovi

Anketa

Treba li poništiti izbore?