Humanitarna izložba novosadskih fotografa

19:05:00 29.05.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Humanitarna izložba pod nazivom #novosadskiodsrca, koju organizuje pokret "Šta je novosadski", biće otvorena u ponedeljak, 30. maja od 19 sati, u Tribini mladih Kulturnog centra Novog Sada.

Humanitarna izložba novosadskih fotografa

Na izložbi, koja traje do 2. juna, biće predstavljene fotografije 12 novosadskih fotografa, čija su dela izrađena i u vidu razglednica.

Novosađani će kupovinom ovih dela pomoći da se obezbedi novac za lečenje Zorane Ivanić u Južnoj Koreji, kojoj je dijagnostikovana generalizovana distonija, odnosno bolest nevoljnih pokreta mišića.

Ovo je prva humanitarna akcija koju organizuje pokret "Šta je novosadski", koji navode da će to nastaviti da rade i kasnije.

Fotografi koji su se uključili u akciju su Aleksandar Milutinović, Nina Jović, Ognjen Vlaškalin, Bojan Džodan, Zoran Vucelja, Marko Grk, Danilo Krnjajić, Marko Pudić, Svetozar Mucalo, Tijana Hen, Ilija Gajinov i Slobodan Vujić.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
19°
Vlažnost: 83%
Pritisak: 1002.2 mb
Vetar: 4 m/s, SE
Uto 17° - 27° Poslepodnevni pljuskovi
Sre 16° - 26° Mogući pljuskovi

Anketa

Treba li poništiti izbore?