Humanitarni bazar za porodicu Krstić u nedelju na Ribljoj pijaci

17:02:00 02.02.2024, Komentara: 0

Novi Sad - Humanitarni bazar za porodicu Krstić, koja je ostala bez doma u požaru, biće održan u nedelju, 4. februara, od 16 do 20 časova, na Ribljoj pijaci.

Humanitarni bazar za porodicu Krstić u nedelju na Ribljoj pijaci


Na bazaru će se prodavati džemovi, kolači, peciva, igračke, nakit, zimnica... Profesionalni kuvar pripremaće u dva kotlića pasulj i paprikaš, a muziku će puštati DJ.

Veliku podršku dala je i JKP Tržnica, obezbedivši 50 tezgi na Ribljoj pijaci, bez naknade.

Fejsbuk grupa Novosađanke, koja je pokrenula akciju za porodicu Krstić, apeluje na sve koji žele da pomognu novčano koliko mogu.

Ova porodica izgubila je svoj dom u požaru pre pet godina. Primorani da se sklone sa ulice, sele se u Lok, u zemljanu kuću staru sto godina koju plaćaju 12.000 dinara mesečno (otplaćuju na kredit). Uz neprestane, ali bezuspešne pokušaje da obnove kuću, Krstići svakog dana po malo ostaju bez krova nad glavom. Pomoć su potražili na više adresa, pa i od raznih državnih institucija, ali sve se završilo samo na praznim obećanjima.

Marina Antonijević je dobila saglasnost porodice Krstić da prikupi novac u njihovo ime. Ko želi, može da uplati na račun: 115-0038163577650-12, na ime Marina Antonijević, Novi Sad.

Više informacija o bazaru možete pronaći OVDE.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
20°
Vlažnost: 64%
Pritisak: 1013.2 mb
Vetar: 7 m/s, ESE
Pon 11° - 28° Sunčano
Uto 12° - 27° Jak vetar

Anketa

Treba li poništiti izbore?