Izmena trasa autobusa 1, 6, 8, 11A, 11B i 13

09:03:00 31.03.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Trase autobusa 1, 6, 8, 11A, 11B i 13 privremeno će biti izmenjene sutra, 1. aprila od 9.45 do 13 sati, zbog održavanja Novosadskog polumaratona.

Izmena trasa autobusa 1, 6, 8, 11A, 11B i 13

Autobusi 1 i 8 će na Limanu 2 iz Fruškogorske ulice skretaće desno u Ulicu Narodnog fronta, zatim desno na Bulevar oslobođenja, pa će skretati desno na Bulevar cara Lazara do Fruškogorske ulice, odakle će nastavljati redovnom trasom. Vreme do sledećeg polaska autobusi će izdržavati na stajalištu Narodni front – Fruškogorska.

Autobusi na liniji 6 će, u smeru Adice - Podbara, iz Jevrejske ulice skretati levo u Uspensku ulicu, odakle će ulaziti na terminal u Šafarikovoj ulici. U smeru s Podbare ka Adicama, autobusi će s terminala u Šafarikovoj ulici skretati u Jevrejsku ulicu i dalje nastavljati redovnom trasom.

Autobusi 11A i 11B neće saobraćati tokom polumaratonske trke.

Autobusi 13 će sa Bulevara cara Lazara desnim skretanjem ulaziti u Fruškogorsku ulicu, zatim će saobraćati Ulicom Narodnog fronta i Bulevarom oslobođenja do Bulevara cara Lazara, odakle će nastavljati redovnom trasom. Vreme do sledećeg polaska autobusi će izdržavati na stajalištu Narodni front – Fruškogorska.

Na izmenjenim delovima trasa autobusi će koristiti postojeća stajališta drugih autobusa.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Oblačno
14°
Vlažnost: 77%
Pritisak: 999.3 mb
Vetar: 7 m/s, SE
Pet 14° - 24° Mogući pljuskovi
Sub 12° - 27° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?