Izmene saobraćaja zbog radova na delu Bulevara Jovana Dučića i Futoškog puta

20:10:00 31.10.2022, Komentara: 0

Novi Sad – Završeni su putarski radovi na delu Bulevara Jovana Dučića, od Bulevara kneza Miloša do Ulice Bate Brkića, tako da bi sutra ujutro trebalo da bude uspostavljen saobraćaj.

Izmene saobraćaja zbog radova na delu Bulevara Jovana Dučića i Futoškog puta

Foto: Grad Novi Sad



Radovi na deonici od Ulice Bate Brkića do Bulevara Slobodana Jovanovića počinju sutra zbog čega će biti obustavljen saobraćaj na ovom delu saobraćajnice.

Radovi na sanaciji Futoškog puta i Bulevara Jovana Dučića teku planiranom dinamikom, te su u toku radovi na desnoj kolovoznoj traci Futoškog puta, od Vršačke ulice do Bulevara Evrope, uključujući i raskrsnicu kod hotela „Šeraton“.

Izmene saobraćaja zbog radova na delu Bulevara Jovana Dučića i Futoškog puta

Foto: Grad Novi Sad



Ova deonica će biti puštena u saobraćaj u petak, 4. novembra, kada će početi radovi na levoj kolovoznoj traci, od Bulevara Slobodana Jovanovića do Bulevara Evrope.

Trenutno su aktuelni radovi i u Ulici Doža Đerđa, i to prva faza koja obuhvata deo od Puškinove pa do kraja ulice. Druga faza radova obuhvata deonicu od Braće Ribnikar do Puškinove i ovaj deo ulice će od četvrtka, 3. novembra, biti zatvoren za saobraćaj.

Iz Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije apeluju na učesnike u saobraćaju da poštuju postavljenu signalizaciju i imaju strpljenja dok se radovi ne privedu kraju.


Autobusi GSP-a na linijama 2, 7A, 7B, 8, 9 i 9A menjaju trasu kretanja


Zbog rekonstrukcije kolovoza na delu Bulevaru Jovana Dučića, autobuski saobraćaj na linijama 2, 7A, 7B, 8, 9 i 9A biće izmenjen od sutra do završetka radova.

Autobusi na liniji 2 koji saobraćaju iz centra od raskrsnice Futoškog puta i Bulevara Slobodana Jovanovića idu desno na Bulevar Slobodana Jovanovića, pa levo na Bulevar vojvode Stepe, potom levo u Ulicu Bate Brkića, pa desno na Bulevar Jovana Dučića do okretnice na Novom naselju.

U smeru sa Novog naselja autobusi od raskrsnice Futoškog puta i Ulice Bate Brkića idu pravo Futoškim putem do Bulevara Slobodana Jovanovića i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Na izmenjenom delu trase autobusi će u oba smera koristiti autobuska stajališta drugih linija.

Autobusi GSP-a koji saobraćaju na liniji 7A, od raskrsnice Bulevara Jovana Dučića i Ulice Bate Brkića skreću levo u Bate Brkića, desno na Bulevar vojvode Stepe do Bulevara Jovana Dučića i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Na liniji 7B, autobusi od raskrsnice Bulevara vojvode Stepe i Bulevara Slobodana Jovanovića saobraćaju pravo Bulevarom vojvode Stepe, potom skreću levo u Bate Brkića i desno na Bulevar Jovana Dučića do okretnice na Novom naselju.

Na izmenjenom delu trase autobusi će u oba smera koristiti autobuska stajališta drugih linija i privremeno stajalište na Bulevaru vojvode Stepe, ispred „JYSK“-a.

Izmene saobraćaja zbog radova na delu Bulevara Jovana Dučića i Futoškog puta


Autobusi na liniji 8, koji saobraćaju sa LImana, od raskrsnice Ulice Radomira Raše Radujkova i Bulevara Slobodana Jovanovića skreću desno na Bulevar Slobodana Jovanovića, pa levo na Bulevar vojvode Stepe, levo na Bulevar kneza Miloša i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

U smeru sa Novog naselja, autobusi GSP-a od raskrsnice Bulevara vojvode Stepe i Ulice Bate Brkića će ići pravo Bulevarom vojvode Stepe, potom desno na Bulevar Slobodana Jovanovića, pa levo u Ulicu Radomira Raše Radujkova i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Na izmenjenom delu trase autobusi će u oba smera koristiti autobuska stajališta drugih linija, ali ne i privremeno stajalište na Bulevaru vojvode Stepe, ispred „JYSK“-a.

Autobusi koji saobraćaju na linijama 9 i 9A, smer iz Petrovaradina, od raskrsnice Futoškog puta i Bulevara Slobodana Jovanovića autobusi skreću desno na Bulevar Slobodana Jovanovića, pa levo na Bulevar vojvode Stepe, potom levo u Ulicu Bate Brkića i desno na Bulevar Jovana Dučića do okretnice na Novom naselju.

Sa Novog naselja autobusi od raskrsnice Bulevara Jovana Dučića i Ulice Bate Brkića skreću desno u Ulicu Bate Brkića, pa levo na Futoški put do Bulevara Slobodana Jovanovića i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Na izmenjenom delu trase autobusi će u oba smera koristiti autobuska stajališta drugih linija, ali ne i privremeno stajalište na Bulevaru vojvode Stepe, ispred „JYSK“-a.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
10°
Vlažnost: 76%
Pritisak: 1003.3 mb
Vetar: 2 m/s, E
Uto 9° - 22° Promenljivo oblačno
Sre 10° - 23° Promenljivo oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?