„Ledena šuma“ od 17. decembra do 16. januara u Dunavskom parku

16:11:00 23.11.2021, Komentara: 0

Novi Sad – Manifestacija „Ledena šuma“ i ove godine biće održana u Dunavskom parku. Kako su najavili organizatori, počeli su sa izgradnjom izolacione platforme na kojoj će biti postavljena gotovo cela infrastruktura potrebna za održavanje ove manifestacije.

„Ledena šuma“ od 17. decembra do 16. januara u Dunavskom parku

foto: NS Propelleros, Ledena šuma



- Priprema terena u Dunavskom parku izvodi se u skladu sa svim dozvolama, kao i tehničkim i bezbednosnim procenama za zaštitu prirode. Zbog pomenutih radova i bezbednosti građana, moguće je povremeno zatvaranje delova pešačke staze oko jezera – navedeno je na sajtu „Ledene šume“.

Šesta po redu manifestacija „Ledena šuma“ će ove godine biti održana u periodu od 17. decembra 2021. godine do 16. januara 2022. godine. U duhu prazničnih tradicija i dobre zabave, na programu će biti mnoštvo kulturnih dešavanja, edukativnih druženja, izložbenih aktivnosti i humanitarnih susreta. Uz raznovrstan program jedinstveni ambijent Dunavskog paka upotpuniće i praznična dekoracija i Snežni grad – zimski bazar koji je namenjen prezentaciji lokalnih zanatlija i umetnika, kao i promociji vojvođanskih gastronomskih specijaliteta i delikatesa.

Natkriveno centralno klizalište i njegova kružna staza će se i ove godine prostirati na površini od 1.300 kvadratnih metara, a u neposrednoj blizini biće pozicioniran i kafe namenjen posetiocima, najavljuju organizatori.

Informacije o svečanom otvaranju manifestacije i nedeljenom programu biće objavljene na zvaničnom sajtu i društvenim mrežama manifestacije.

Na sajtu su objavljene već smene za klizaište i cenovnik. Klizanje za decu do 12 godina, u prvoj smeni radnim danima (9-10.30h) je besplatno i te ulaznice je obavezno preuzeti u kućici za prodaju karata. Klizanje za decu stariju od šest godina i odrasle, bez obzira koji je dan i koja je smena, košta 300 dinara, koliko treba izdvojiti i za najam klizaljki, a isto toliko košta i najam guralice. Grupne ulaznice su jeftinije i potrebno je prethodno najaviti posetu.

Svi programski sadržaji tokom trajanja ovogodišnje manifestacije „Ledena šuma“ biće održani uz uvažavanje svih preporuka i propisanih epidemioloških mera koje budu na snazi.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
24°
Vlažnost: 41%
Pritisak: 1006.0 mb
Vetar: 1 m/s, W
Sub 13° - 28° Pretežno sunčano
Ned 15° - 27° Poslepodnevni pljuskovi

Anketa

Treba li poništiti izbore?