Novosadski polumaraton sutra privremeno menja režim saobraćaja

09:03:00 23.03.2024, Komentara: 0

Novi Sad – Novosadski polumaraton, 31. po redu, biće održan sutra, a saobraćaj će biti izmenjen od 9.15 do 14 časova.

Novosadski polumaraton sutra privremeno menja režim saobraćaja


Start polumaratona i štafetnog polumaratona je u 10 časova, dok takmičari ostalih pratećih trka kreću kasnije sa Trga slobode.

Na ovogodišnje trke polumaratona prijavilo se gotovo 1.800 učesnika iz 20-ak zemalja, pretežno regiona i Evrope. Pored glavne polumaratonske trke učesnici će moći da trče i prateće kraće staze.

Više informacija u vezi sa 31. Novosadskim polumaratonom možete pronaći OVDE


Privremena zabrana saobraćaja


Zbog Novosadskog polumaratona privremeno će biti zabranjen saobraćaj od Trga slobode, ka Zmaj Jovinoj, potom Dunavskom, Beogradskim kejom, Kejom žrtava racije, Bulevarom cara Lazara, Dr Sime Miloševića, Jirečekovom, Fruškogorskom, Bulevarom despota Stefana i Dr Zorana Đinđića.


Autobusi na linijama 1, 6, 8, 11A, 11B i 13 saobraćaju izmenjenom trasom kretanja


Na linijama 1 i 8 vozila neće saobraćati do okretnice na Štrandu, već će se okretanje obavljati na Limanu desnim skretanjem iz Fruškogorske ulice u Ulicu Narodnog fronta, zatim će skretati desno na Bulevar oslobođenja,pa desno na Bulevar cara Lazara do Stražilovske ulice i dalje će nastavljati redovnom trasom.

Vreme do sledećeg polaska autobusi će izdržavati na stajalištu Narodni front/Fruškogorska.

Autobusi na liniji 6 će saobraćati skraćenom trasom do terminala u Šafarikovoj ulici, gde će biti i polazno stajalište za smer ka Adicama. Polasci sa navedenog terminala obavljaće se sa kašnjenjem od 10 minuta u odnosu na vreme polaska sa Podbare.

Na liniji 11A vozila će od raskrsnice ulica Stražilovska i Maksima Gorkog saobraćati pravo Stražilovskom ulicom, potom Žarka Zrenjanina, zatim skreću levo na Bulevar Mihajla Pupina i nastavljaju Uspenskom, Jovana Subotića, Temerinskom i nakon skretanja levo u Ulicu Jovana Cvijića uključivaće se na redovnu trasu.

Na liniji 11B autobusi menjaju trasu kretanja od raskrsnice ulica Jovana Cvijića i Temerinska, gde skreću desno, pa nastavljaju pravo Ulicom Jovana Subotića, Uspenskom, potom Bulevarom Mihajla Pupina do Ulice Žarka Zrenjanina gde će skretati desno u Ulicu Žarka Zrenjanina, odakle nastavljaju pravo Stražilovskom do raskrsnice ulica Stražilovska i Maksima Gorkog i dalje pravo redovnom trasom.

Autobusi na liniji 13 će okretanje obavljati na Limanu desnim skretanjem vozila sa Bulevara cara Lazara u Fruškogorsku ulicu, zatim će skretati desno u Ulicu Narodnog fronta, zatim desno na Bulevar oslobođenja, pa levo na Bulevar cara Lazara i dalje će nastavljati redovnom trasom.

Vreme do sledećeg polaska autobusi će izdržavati na stajalištu Narodni front/ Fruškogorska.


Na izmenjenom delu trase koristiće se postojeća stajališta drugih linija.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
13°
Vlažnost: 82%
Pritisak: 1010.5 mb
Vetar: 3 m/s, ESE
Ned 10° - 27° Sunčano
Pon 12° - 28° Jak vetar

Anketa

Treba li poništiti izbore?