Policajci sprečili samoubistvo na Beogradskom keju

13:12:00 28.12.2020, Komentara: 0

Novi Sad - Novosadski policajci spasili su danas četrdesettrogodišnjaka, koji je pokušao da se ubije u zgradi na Beogradskom keju.

Policajci sprečili samoubistvo na Beogradskom keju


Kako prenose mediji, on se zaključao na terasu svog stana na trećem spratu nakon što je policija došla kod njega na adresu zbog prijave nasilja u porodici. Prava drama odigravala se posle 10 časova, kada je počeo da preti da će se ubiti, pojavljivao se na prozoru stana sa nožem u rukama, zbog čega su zabrinute komšije pozvale policiju. U jednom momentu on je sebi naneo povrede u predelu vrata.

Kod zgrade su, osim policajaca koji su pokušavali da smire muškarca, došli i vatrogasci koji su raširili dušek ispod terase, a bila je prisutna i ekipa Hitne pomoći.

Policajci su uspeli da spreče muškarca da nanese sebi još povreda, dok ga je Hitna pomoć zbrinula na licu mesta i potom prevezla u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, na odeljenje reanimacije.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
20°
Vlažnost: 53%
Pritisak: 1005.9 mb
Vetar: 8 m/s, SE
Čet 13° - 22° Poslepodnevni pljuskovi
Pet 13° - 24° Mogući pljuskovi

Anketa

Treba li poništiti izbore?