Pseći špacirung 2 u Eđšegu

08:10:00 02.10.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Udruženje za zaštitu životinja Novi Sad – SPANS i Eđšeg – kulturna stanica u subotu, 5. oktobra 2019. godine organizuju „Pseći špacirung 2 u Eđšegu“.

Pseći špacirung 2 u Eđšegu

foto: SPANS

Događaj je zakazan za 17 časova, a mesto je, kao i prošle godine, bašta kulturne stanice Eđšeg, u Ulici Antona Čehova broj 4.

Pored svakodnevne brige o napuštenim životinjama i informativno-savetodavne uloge, Udruženje SPANS organizuje humanitarno druženje sa revijom pasa. Najsimpatičnije njuške će osvojiti nagrade koje su poklon sponzora događaja. Nakon špacirunga nastaviće se druženje u prijatnoj atmosferi koju pruža dvorac Eđšeg.

Kako navode organizatori, cilj špacirunga je prvenstveno da se učesnici dobro zabave sa svojim ljubimcima i da se prikupe donacije za pokrivanje troškova, kao i hrana za pse i mačke o kojima brine Udruženje.

Prijava ljubimaca za špacirung je neposredno pre samog događaja, od 16.30 sati, a špacirung počinje u 17 časova počinje špacirung, nakon čega će žiri nagraditi „naj-njuškice“.

U slučaju lošeg vremena, događaj će se preseliti u unutrašnjost dvorca.

Detaljnije o manifestaciji koja je prošle godine okupila velik broj pasa i njihovih vlasnika možete saznati OVDE.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
18°
Vlažnost: 88%
Pritisak: 1001.6 mb
Vetar: 5 m/s, ESE
Uto 17° - 27° Poslepodnevni pljuskovi
Sre 16° - 26° Mogući pljuskovi

Anketa

Treba li poništiti izbore?