Rotvajler izujedao troje dece u Sremskim Karlovcima

17:04:00 19.04.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Troje dece zadobilo je povrede kada ih je komšijski rotvajler danas u Sremskim Karlovcima napao i izujedao, a najteže povrede ima dečak od 16 godina, kome je pas otkinuo deo mesa sa tela veličine šake. Drugo dvoje dece (13 i 11), zadobilo je lakše povrede.

Rotvajler izujedao troje dece u Sremskim Karlovcima


Reč je o vlasničkom psu koji je iz dvorišta porodične kuće u Balkanskoj ulici izašao na ulicu gde je napao komšijsku decu, koja su potom pobegla u kuću.

Policija je odmah izašla na teren, a ekipa hitne pomoći, koja je takođe brzo stigla, nije smela da uđe u dvorište, jer je pas i dalje slobodno šetao. Policajka iz patrole uspela je da uđe kroz prozor kuće u sobu u koju su deca pobegla i dečaku sa povređenom rukom ukazala je pomoć.

Ekipa Hitne pomoći, koja je iz straha sve vreme odbijala da uđe u kuću u koju su povređena deca pobegla, ušla je sat vremena od incidenta, pošto im je žena iz komšijske kuće pokazala put do ulaza. Tek tada su izveli troje povređene dece.

Sa njima je prethodno sve vreme u kući bila policajka iz policijske stanice u Sremskim Karlovcima.

Inače u Sremskim Karlovcima ne postoji služba koja bi mogla da dođe i pobrine se za psa, a iz Zoohigijene u Novom Sadu rekli su da opština nije pod njihovom ingerencijom, pa ne mogu da intervenišu. Očekuje se dolazak ekipe za uviđaj, a policija će protiv vlasnika psa podneti krivičnu prijavu za izazivanje opšte opasnosti po bezbednost, rečeno je Tanjugu.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
23°
Vlažnost: 57%
Pritisak: 1005.5 mb
Vetar: 2 m/s, SSE
Pon 14° - 27° Pretežno sunčano
Uto 14° - 26° Poslepodnevni pljuskovi

Anketa

Treba li poništiti izbore?