Štrand danas pun zanimljivih dešavanja

09:08:00 28.08.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Trka mališana, dečja predstava, predavanje o melanomima, koncert - nekoliko je zanimljivih dešavanja, koja će danas, 28. avgusta, biti održana na Štrandu.

Štrand danas pun zanimljivih dešavanja

Prvo će na špicu plaže, od 16 do 21 sat, biti takmičenje "Ko je najbrži na Štrandu", u organizaciji Atletskog kluba "Vojvodina". Takmičiće se deca različitih generacija, koja se bave atletikom.

Nakon toga, na bini na špicu biće održana pozorišna predstava za decu.

Akcija "Koža pamti" sa ciljem informisanja i edukcije stanovništva o faktorima rizika za nastajanje malignih tumora kože i značaju zaštite kože, biće održana na centralnom platoru Štranda od 16 do 19 sati. Dermatovenerološkinja Jadranka Janković će svim zainteresovanim građanima pregledati mladeže i pružiti savete u vezi sa zaštitom kože.

Na centralnom platou Štranda od 19.30 časova biće priređen i završni koncert u okviru programa "Dunavska sonata". Nastupiće Gudači Svetog Đorđa i mladi novosadski virtouz na violini Robert Lakatoš uz klavirsku pratnju Hilde Švan.

Izvor: 021.rs


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
20°
Vlažnost: 43%
Pritisak: 994.6 mb
Vetar: 4 m/s, S
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?