Uskoro počinju Zimzarije

09:12:00 16.12.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Novosadske dečje Zimzarije, u organizaciji Dečijeg kulturnog centra "Deci na dar", počeće 23. decembra od 17 sati u Pozorištu mladih i trajaće do 14. januara 2016. godine na više od 20 lokacija u gradu.

Uskoro počinju Zimzarije

Prvi, decembarski deo ovogodišnje manifestacije (od 23. do 31. decembra) obeležiće nastup specijalne gošće i ovogodišnje ambasadorke manifestacije – Lune Savane Alimpić, najmlađe stend-ap komičarke na našim prostorima, kao i bazar kreativnih radionica na kom će se predstaviti sve institucije i organizacije koje učestvuju u ovogodišnjem bogatom programu.

Organizatori kažu da je, kao i prethodnih godina, cilj manifestacije da osposobi decu predškolskog i školskog uzrasta za kreativno osmišljavanje slobodnog vremena, sa akcentom na učenje kroz igru i želju za istraživanjem u različitim oblastima umetnosti ili sporta.

Uskoro počinju Zimzarije

"Ovom prilikom, organizator manifestacije, okupio je više od 20 institucija i organizacija kako bi novosadskoj deci uzrasta od četiri do 14 godina, zajedno ponudili preko 70 kreativno-edukativnih i sportsko-rekreativnih programa, tokom zimskog raspusta", kaže Mirjana Spremo, portparolka "Zimzarija". Ona dodaje da će knjižice sa kompletnim programom Novosadskih dečijih Zimzarija 5, ukupno 12.000, biti podeljene 17. decembra, deci nižih razreda osnovnih škola u Novom Sadu.

Petu po redu manifestaciju za decu Novosadske dečije Zimzarije, organizuje Dečiji kulturni centar „Deci na Dar“, uz podršku Gradske uprave za kulturu Grada Novog Sada, Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanj e i Pokrajinskog sekretarijata za socijalnu politiku i demografiju.

Sve informacije o ovogodišnjem izdanju Novosadskih dečijih Zimzarija možete pronaći i na zvaničnom sajtu.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Oblačno
20°
Vlažnost: 78%
Pritisak: 1001.0 mb
Vetar: 2 m/s, WSW
Pon 17° - 27° Mogući pljuskovi
Uto 17° - 27° Poslepodnevni pljuskovi

Anketa

Treba li poništiti izbore?