Utakmica u čast Marka Ivkovića, za lečenje Dušana Travice

15:10:00 09.10.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Košarkaški klub Crvena zvezda i košarkaška ekipa Fakulteta tehničkih nauka odigraće u ponedeljak, 12. oktobra od 19 sati na Spensu, revijalnu utakmicu u čast Marka Ivkovića.

Utakmica u čast Marka Ivkovića, za lečenje Dušana TraviceMarko Ivković

Marko Ivković je bio student geodezije i navijač "crveno-belih", a tragično je izgubio život prošle godine u Istanbulu, uoči utakmice Evrolige između Crvene zvezde i Galatasaraja.

Utakmica u čast Marka Ivkovića, za lečenje Dušana TraviceDušan Travica

Cena ulaznica je 200 dinara i mogu se kupiti u Gigstix u tržnom centru "Pariski magazin".

Sav prihod od ulaznica namenjen je za lečenje studenta FTN Dušana Travice, koji je pre dve godine teško povređen u saobraćajnoj nesreći u Sjedinjenim Američkim Državama, u kojoj je zadobio povrede kičme i prelome ruke i vilice

Nenad Teofanov, predsednik Sportske organizacije "Tehničar", koja je organizator događaja, istakao je da ovom revijalnom utakmicom studenti žele da obeleže ovu tragediju kako se ne bi zaboravila, ali i da se skrene pažnja da se više ne ponovi ni jednom ljubitelju sportskih manifestacija.

"Naša je želja da ovaj događaj zaživi i da se revijalna utakmica odigrava i narednih godina u spomen Marku, 12. oktobra, na dan kada je rođen" navodi Nenad Teofanov.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Slaba kiša
Vlažnost: 100%
Pritisak: 995.8 mb
Vetar: 3 m/s, W
Čet 6° - 13° Moguća kiša
Pet 4° - 15° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?