Za vikend rođena 41 beba

19:11:00 30.11.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Ukupno 41 beba rođena je u novosadskom porodilištu od petka, 27. novembra, do ponedeljka, 30. novembra. Rođeno je 18 devojčica i 23 dečaka.

Za vikend rođena 41 beba

Devojčice su rodile Svetlana Babić, Gordana Radulović, Dragana Kisić, Marija Pupović, Nana Tsurtsumia, Jovana Radovanović, Nada Popov, Viera Kovač, Jelena Mirković, Tanja Đorđević, Tatjana Petranek i Milana Pantelić iz Novog Sada, Biljana Bajić iz Vrdnika, Slavica Kostadinoski iz Bečeja, Bojana Đurić iz Vilova, Dejana Pavlović iz Beočina, Dragica Nikolić iz Tovariševa i Adrijana Kizić iz Maglića.

Mame dečaka su Sandra Drobina, Nataša Filep, Gorana Ećimović, Jelena Pudar, Milica Lazović, Mirjana Mišković, Mirna Antić, Radoslava Radić, Branislava Savić, Jelena Karapandžić, Jovana Filipović, Jelena Stojčević-Maletić i Dušica Milosavljević iz Novog Sada, Sandra Žarković iz Veternika, Milica Antelj iz Gajdobre, Sanja Bobić iz Čortanovaca, Nevena Šustum iz Kaća, Nurije Bekhajdar iz Petrovaradina, Jasmina Častvan iz Selenče, Emilija Dimić iz Đurđeva, Radmila Perenčević iz Temerina, Suzana Gordić iz Šajkaša i Marija Kocka iz Kisača.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
Vlažnost: 75%
Pritisak: 1005.8 mb
Vetar: 4 m/s, NNE
Uto 2° - 11° Malo i umereno oblačno
Sre -1° - 14° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?