"Dan kućnih ljubimaca" danas na "NS Winter Festu"

09:12:00 10.12.2016, Komentara: 0

Novi Sad - "Dan kućnih ljubimaca" biće održan danas, 10. decembra, od 17 sati na "Novosadskom Winter Festu", uz deljenje poklona za ljubimce, vlasnike, ali i ostale učesnike događaja.

"Dan kućnih ljubimaca" danas na "NS Winter Festu"

Prva nagrada je sedam dana na Kopaoniku, druga i treća su tretmani za pse u salonima za negu kućnih ljubimaca "YP Dragica" i "YP Mina", a još dva poklona stižu iz pet šopa "Puppy Shop".

Događaju su se priključili članovi Udruženja za zaštitu životinja iz Novog Sada "SPANS", koji će na "Winter Festu" promovisati svoju akciju "Udomi, ne kupuj!" i prikupljati novac za napuštene pse i mačke.

"Skrenuli bismo pažnju na to da vlasnici životinja, kojima je izlaganje buci, hladnoći i velikom broju ljudi stresno, ne dovode svoje ljubimce na Trg, jer su mnoge životinje, baš zbog toga što većinu vremena provode u stanu, nenaviknute na sve gore navedeno", ističu organizatori.

Praznična čarolija, u organizaciji Color Press Grupe, kompanije Ninamedia i uz podršku Grada Novog Sada, traje do 3. februara 2017. godine, a detaljan program svi posetioci mogu pogledati na zvaničnom sajtu festivala ili Fejsbuk stranici Novosadski Winter Fest.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
15°
Vlažnost: 59%
Pritisak: 1002.7 mb
Vetar: 2 m/s, ESE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?