10.000 ulaznica za Exit "planulo" za dva sata

19:12:00 04.12.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Prvi kontigent od 10.000 ulaznica za Exit festival 2016. godine, po promotivnoj ceni od 5.490 dinara, rasprodat je za samo dva sata u "Pariskom magazinu".

Jelena Galetin Žakić, portparolka Exit-a, rekla je Tanjugu da je danas oboren rekord po broju prodatih ulaznica prvog dana i najavila da će i do kraja decembra ulaznice biti prodavane po promotivnoj ceni od 5.990 dinara.

10.000 ulaznica za Exit "planulo" za dva satafoto: wikipedia.org

"Oni koji su danas kupili karte za Exit, i svi oni koji ih kupe do kraja decembra, na poklon će dobiti ulaznice za Sea Dance festival u Budvi. Exit tim će narednih dana objaviti prva imena izvođača", rekla je Jelena.

Naredni Exit biće održan od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a Sea Dance na plaži Jaz od 14. do 16. jula. Za ljubitelje ovih festivala, do tada je planirano niz iznenađenja.

Dušan Kovačević, direktor Exit festivala, kaže da je ovogodišnji Exit bio zaista poseban.

"Setimo se da je imao najveću posetu u ovoj deceniji. U subotu smo imali prvi sold-out u istoriji festivala, gde su kapije u jednom trenutku bile zatvorene. I ovo ogromno interesovanje sada govori da će i naredno izdanje biti jako dobro, i verovatno još bolje nego prethodno, ako je to uopšte moguće", rekao je Kovačević.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1003.4 mb
Vetar: 2 m/s, W
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?