224 domaćinstva u naselju Bocke dobijaju vodu

19:06:00 16.06.2020, Komentara: 3

Novi Sad - U naselju Bocke završeni su radovi na izgradnji vodovodne mreže, u dužini od 5,6 kilometara što će omogućiti da vodu dobije 224 domaćinstva. Stanovnici ovog naselja godinama su ukazivali na svoj problem i posle višedecenijskog čekanja vodu će dobiti.

224 domaćinstva u naselju Bocke dobijaju vodu


Član Gradskog veća za komunalne poslove Vladimir Stojković rekao je prilikom obilaska radova na ovom vodovodu da rešavaju imovinsko-pravne odnose za izgradnju rezervoara i crpnih stanica, kako bi svi stanovnici ovog naselja dobili vodu.

Stojković je objasnio da se istovremeno izvode i radovi na izgradnji kanalizacione mreže u dužini od 6,5 kilometara, sa 277 priključaka. Projekat je završen i ishodovana je građevinska dozvola, a radovi su počeli krajem marta ove godine.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

3 komentar(a)

Bespravno naselje na klizištu

, *.dynamic.sbb.rs

Naprave bespravno kuće na klizištu, žale se ispred gradske kuće i skupštine grada da im fali ono što nije ni trebalo da dobiju zbog toga što nije uslovno, onda im SNS vlast napravi vodovod i kanalizaciju po enormnoj ceni za socijalni mir... ne znam ko je bezobrazniji ali znam ko uvek najebe. Pošteni ljudi.


Starosedelac

, *.mbb.yettel.rs

To je tačno. Tu se nije mogla dobiti dozvola za gradnju. Pošteni ljudi su zidali kuće višlje, dalje od glavnog puta. A sad ovi što su kasnije gradili, bespravno na klizištu, dobili, prvi i samo oni, vodu. Za nas gore pitanje kada će i da li biti para za vodovod. Sramota!


Misa

, *.dynamic.isp.telekom.rs

A zato mi na Kamenički put imamo spticke a placamo kao da imamo kanalizaciju iza nas vukovarska ulica to sve ima... Ko je ovde lud


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1001.9 mb
Vetar: 2 m/s, E
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?