700 parking mesta tokom "Lorista"

09:09:00 26.09.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Parkiranje na više od 700 parking mesta biće moguće tokom 49. Međunarodnog sajma lova, ribolova i sporta (LORIST), koji će biti održan od 28. septembra do 2. oktobra.

700 parking mesta tokom "Lorista"

U JKP "Parking servis" kažu da će parkiranje biti moguće u Hajduk Veljkovoj ulici, kod sajamskih hala; na uglu Hajduk Veljkove i Ulice Novosadskog sajma (kod salona nameštaja "Vitorog"); u Ulici Novosadskog sajma, na delu između Hajduk Veljkove ulice i hotela "Sajam"; na platou između Mičurinove i Hajduk Veljkove; u Mičurinovoj ulici i u Ulici Bogdana Garabantina.

Parking mesta će biti pod naplatom od 8 do 20 sati, po ceni od 250 dinara za ceo dan. Parking se može platiti putem SMS poruke na broj 8288 i kupovinom parking karte na kiosku, a za stanare u ulicama koje su pod naplatom važiće stanarske parking karte.

U "Parking servisu" napominju da će "pauk" služba raditi pojačano, u saradnji sa saobraćajnom policijom, saobraćajnom i komunalnom inspekcijom, kako ne bi dolazilo do saobraćajnih gužvi usled nesavesnog i pogrešnog parkiranja.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
14°
Vlažnost: 72%
Pritisak: 993.4 mb
Vetar: 1 m/s, N
Sre 6° - 9° Moguća kiša
Čet 5° - 14° Moguća kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?