U toku prijave za Noćni maraton

17:06:00 08.06.2016, Komentara: 0

Novi Sad - U toku su prijave za sedmi Noćni maraton, koji će biti održan 25. juna. Prijavljivanje je moguće do 10. juna u ponoć, putem ovog linka, a kotizacija je 1800 dinara.

U toku prijave za Noćni maraton

Za Noćni maraton se do sada prijavilo oko 200 učesnika, a za takozvanu "trku za sve generacije" na sedam kilometara, do sada je prijavljeno oko 400 učesnika i njihov broj nije ograničen. Zbog velikog interesovanja prijave za polumaration su zatvorene, jer je broj trkača limitiran na 1000, saopštili su organizatori.

Oni dodaju da je među učesnicima sve više žena, kojih ima oko 40 odsto od ukupnog broja prijavljenih.

Otvaranje manifestacije je 25. juna u 20 sati, posle čega će početi trka minimaratona, dok će polumaratonci i maratonci startovati zajedno u 21.45 sati.

Broj država iz kojih dolaze trkači se svake godine povećava. Tu su takmičari iz zemalja regiona, ali i Italije, Austrije, Nemačke, Velike Britanije, Poljske, Švajcarske, Turske, Holandije, Ukrajine, Finske, Švedske, SAD i UAE.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
10°
Vlažnost: 87%
Pritisak: 996.3 mb
Vetar: 5 m/s, WNW
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?