"A.D. Hleb" ponovo na prodaju, sada po nižoj ceni

09:09:00 17.09.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Stečajni upravnik oglasio je drugu prodaju imovine preduzeća "A.D. Hleb", za proizvodnju hleba i peciva, trgovinu i ugostisteljstvo iz Novog Sada, metodom javnog nadmetanja.

"A.D. Hleb" ponovo na prodaju, sada po nižoj ceni

Najznačajnija imovina "A.D. Hleba" su nekretnine u Novom Sadu, Petrovaradinu, Futogu, Sremskoj Kamenici, zatim pokretna imovina (linija za proizvodnju hleba, profesionala pekarska oprema za proizvodnju, silosna oprema, kancelarijski nameštaj, motorna vozila) i zalihe rezernih delova i alata, goriva i zalihe ambalaže.

Osim poslovnih objekata u Novom Sadu, prodaje se i nekoliko stanova u vlasništvu tog preduzeća. Tako su u ponudi jednosoban stan od 31 kvadrat u Stevana Čalenića i tri garsonjere od po 14 kvadrata na Futoškom putu, uz napomenu da je reč o društvenoj svojini, a stambena zgrada je namenjena za kolektivno stanovanje.

Početna cena je 346.748.145 dinara, a depozit 166.439.109 dinara. Prva licitacija bila je zakazana za 12. jul, a početna cena tada je bila 416 miliona dinara.

Pravo učešća imaju sva lica koja do 10. oktobra ove godine otkupe prodajnu dokumentaciju u vrednosti od 100.000 dinara.

Javno nadmetanje zakazano je za 17. oktobar ove godine.

Podsetimo, novosadsko preduzeće "Hleb", nekadašnja najveća industrijska pekara u Vojvodini, likvidirano je u decembru 2017. godine, nakon što je prethodno otišlo u stečaj. Tada je za nepuna tri meseca više do 90 radnika ostalo vez posla.

Izvor: ekapija.com, Dnevnik.rs

Ilustracija: allispossible.org.uk / CC BY


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1001.9 mb
Vetar: 2 m/s, E
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?