Advokati uručili poklone za Svratište

18:11:00 30.11.2017, Komentara: 0

Novi Sad – Advokatska komora Vojvodine, ogranak Novi Sad, uručila je danas donaciju za paketiće Svratištu za decu ulice. Donacija obuhvata garderobu, sredstva za higijenu, igračke i slatkiše.

Advokati uručili poklone za Svratište

foto: Advokatska komora Vojvodine, ogranak Novi Sad


- Prikupljena je zaista velika količina s obzirom na kratak period tokom kojeg smo alarmirali naše članstvo, ali i klijente koje zastupamo. Akcija je bila spontana, a usledila je nakon prošlomesečne akcije dobrovoljnog davanja krvi kada smo slatkiše obezbeđene za davaoce prosledili u Svratište. Naša je želja bila da pomognemo ovoj ustanovi kako bi što spremnije dočekala predstojeće novogodišnje i božićne praznike i obezbedila paketiće deci koja ovde borave - rekla je u ime donatora advokat Ivana Belić.

Advokatska komora Vojvodine, ogranak Novi Sad, nastaviće sa humanitarnim aktivnostima i u narednom periodu, a 7. decembra planirana je humanitarna žurka na kojoj će se prikupljati sredstva za bolesnog kolegu, kao i za Dečiju bolnicu.

Ogranak je u junu već organizovao jednu humanitarnu žurku koja je na jednom mestu okupila oko 500 advokata, sudija, tužioca, javnih beležnika, izvršitelja i sve one koji rade u pravosuđu. Doniranjem novca i kupovinom šolja i majica s logom humanitarne akcije, tada je prikupljeno preko 600.000 dinara, deo je izdvojen za bolesnu koleginicu, a deo uplaćen Dečijoj bolnici koja je od tih para kupila dva medicinska aparata.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
17°
Vlažnost: 48%
Pritisak: 994.7 mb
Vetar: 4 m/s, SW
Čet 12° - 22° Malo i umereno oblačno
Pet 11° - 25° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?