Američki kutak traži volontere za Kreativnu biblioteku na Štrandu

09:07:00 25.07.2017, Komentara: 0

Novi Sad - Američki kutak raspisao je konkurs za volontere u Kreativnoj biblioteci na Štrandu, koja će biti otvorena od 3. do 31. avgusta, radnim danima od 16 do 20 i vikednom od 10 do 20 sati.

Američki kutak traži volontere za Kreativnu biblioteku na Štrandufoto: americancorners.rs

Poslovi koje bi volonteri obavljali su vođenje radionica (kretivnih, sportskih, muzičkih, edukativnih), pomoć u održavanju i promovisanju biblioteke, rad sa decom na kvizovima i takmičenjima, igranje društvenih igara i ispomoć voditeljima radionica i vođenje konverzacija na engleskom jeziku za mlade.

Prijave su otvorene do petka 28. jula, a sastanka svih volontera održaće se u ponedeljak 31. jula. Zainteresovani treba da se prijave popunjavanjem prijavnog formulara, koji se nalazi OVDE.

U Američkom kutku kažu da volontiranje sa njima ne podrazumeva samo druženje, upoznavanje sa novim ljudima, sticanje dragocenog iskustva, već i dobijanje različitih beneficija poput ulaznica na Štrand, obroka, besplatnih karata za kulturna dešavanja...


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
11°
Vlažnost: 67%
Pritisak: 999.2 mb
Vetar: 1 m/s, E
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?