Audicija za "Sonjin" dečji hor

18:09:00 13.09.2016, Komentara: 0

Novi Sad - Audicija za prijem u dečji hor AKUD "Sonja Marinković" biće održana u subotu, 17. septembra, od 12 sati, kao i za tačno nedelju dana, 24. septembra, u prostorijama KUD-a u Ulici dr Vladimira Perića - Valtera 3.

Audicija za "Sonjin" dečji horfoto: AKUD "Sonja Marinković"

Muzički nadarena deca od devet do 15 godina imaće priliku da razvijaju svoj glas, kreativnost i muzikalnost u „Sonjinom” Dečjem horu, kao i da nastupaju i tako otkrivaju čarobni svet muzike. Repertoar hora čine pesme raznih muzičkih žanrova, od dečjih i narodnih, do filmskih, klasičnih i duhovnih pesama domaćih i stranih autora.

Na audiciji će kandidatima biti proverene muzičke sposobnosti – sluh, muzička memorija i osećaj za ritam, a poželjno je pripremiti jednu pesmu po izboru, najbolje dečju ili narodnu kompoziciju.

Zainteresovani se za audiciju mogu prijaviti na telefon stručne službe KUD-a 021/458-022 i na telefon Dunje Huzjan, umetničkog rukovodioca hora, 064/105-4050.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1004.5 mb
Vetar: 2 m/s, WSW
Pet 3° - 15° Malo i umereno oblačno
Sub 3° - 17° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?