Auto-moto berza ovog vikenda na Novosadskom sajmu, učenici u petak ne plaćaju ulaz

17:09:00 07.09.2023, Komentara: 0

Novi Sad – Peta Auto-moto berza biće održana ovog vikenda na Novosadskom sajmu. Od petka, 8. do nedelje, 10. septembra berza će se predstaviti svojim standardnim programom u Hali 1, Hali „Master“, Auli i na otvorenom prostoru Sajmišta. Organizatori događaja su Savez vozača Vojvodine i Novosadski sajam.

Auto-moto berza ovog vikenda na Novosadskom sajmu, učenici u petak ne plaćaju ulaz


Predsednik Saveza vozača Vojvodine Marko Topo ističe da će standardni program ove godine, nakon nekoliko godina, biti obogaćen ponudom novih automobila koju će u Master hali predstaviti direli.

- Biće prikazano više od 15 brendova automobila i preko 20 brendova motocikala, a biće prostora i za bicikle. Od ove godine i kamping je jedna od interesantnih tema, a biće dodatno ispromovisan. U Hali 1 nas očekuje drugi deo programa kao što su oldtajmeri, klubovi, udruženja, predstavnici javnih preduzeća, alati i sve ono sekundarno što se nalazi u auto-industriji - rekao je Topo.

Dodao je da posetioce u Auli očekuje „ono najbolje što se tiče Auto-moto berze“, a na otvorenom prostoru će biti poseban segment; izložba kamiona i prateće opreme, kao i takmičenje vozača (Truck show).

Posetioce očekuje veliki broj atrakcija, drift programi, karting staza za najmlađe, kao i poseban segment posvećen bezbednosti u saobraćaju, dodao je Topo i naglasio da ova priredba postaje druga po veličini manifestacija u našoj zemlji koja promoviše saobraćaj i automobilizam, regionalno je prepoznata i zato ove godine dolaze izlagači iz Mađarske, Rumunije, Hrvatske, Severne Makedonije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Kapije Novosadskog sajma će za posetioce Auto-moto berze, u petak, 8. septembra biti otvorene od 12 do 19 časova. Tog dana će učenici osnovnih i srednjih škola moći besplatno da uđu na priredbu.

U subotu će ulaz biti otvoren od 10 do 20, a u nedelju od 12 do 18 časova.

Cena pojedinačne ulaznice je 400 dinara.

Dodatne informacije o Auto-moto berzi, možete pronaći na njihovom sajtu i društvenim mrežama.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
13°
Vlažnost: 94%
Pritisak: 1004.9 mb
Vetar: 1 m/s, SW
Ned 12° - 27° Malo i umereno oblačno
Pon 13° - 27° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?