Auto-trke na Mišeluku zatvaraju Most slobode

19:05:00 28.05.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Tradicionalna, 36. auto-trka „Velika nagrada Novog Sada 2018“ biće održana 2. i 3. juna na stazi Mišeluk.

Auto-trke na Mišeluku zatvaraju Most slobode


- Ove godine, pored takmičara iz cele Srbije, „Velika nagrada Novog Sada“ okuplja i takmičare iz regiona. Izuzetno je važno što pored sportskog, manifestacija ima i edukativni karakter i što promoviše bezbednost u saobraćaju. Grad Novi Sad prepoznaje značaj ove manifestacije i podržava je – izjavio je na konferenciji za novinare član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin.

U petak, 1. juna na platou SPC „Vojvodina“ biće izloženi najbolji trkački automobili, a u saradnji sa nacionalnom Agencijom za bezbednost saobraćaja biće organizovan poligon za kurs bezbedne vožnje sa simulatorima.

Više o takmičenju možete pročitati OVDE.

Oba dana takmičenja, 2. i 3. juna Most slobode će biti zatvoren za saobraćaj, u periodu od 9.30 do 16.30 časova. Izlazak vozila iz grada na sremsku stranu biće moguć preko Trandžamenta, Varadinskog i Drumsko – železničkog mosta, a saobraćajna policija je najavila pojačane aktivnosti kako bi se saobraćaj odvijao bez gužvi i zastoja.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
17°
Vlažnost: 59%
Pritisak: 1005.6 mb
Vetar: 5 m/s, SE
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?