Autobsi GSP-a, zbog Dočeka, saobraćaju izmenjenom trasom kretanja

08:12:00 29.12.2022, Komentara: 0

Novi Sad – Zbog održavanja manifestacije „Tesla – svetlosna galerija“, autobsi GSP-a, na pojedinim linijama, saobraćaju do 2. januara izmenjenom trasom kretanja.

Autobsi GSP-a, zbog Dočeka, saobraćaju izmenjenom trasom kretanja


Autobusi na linijama 3, 3A, 9, 9A, 60, 61, 62, 63 i 64 zbog zatvaranja Beogradske i dela Preradovićeve ulice u Petrovaradinu saobraćaju na sledeći način:

Iz Novog Sada autobusi nakon Varadinskog mosta skreću desno na Kamenički put, pa desno na Kej skojevaca, a potom opet desno i Reljkovićevom ulicom idu do Preradovićeve, nakon čega nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Na izmenjenom delu koristi se stajalište posle silaska sa Varadinskog mosta, kao i privremena stajališta u Reljkovićevoj ulici ispred kućnog broja 42A i Preradovićevoj naspram broja 47.

Iz Petrovaradina, od raskrsnice ulica Preradovićeve i Reljkovićeve, autobusi saobraćaju Reljkovićevom, zatim levo Ulicom Kej skojevaca i nastavljaju dalje preko Varadinskog mosta redovnim trasama kretanja.

Na izmenjenom delu trase koristi se privremeno stajalište u Reljkovićevoj ispred kućnog broja 39 i privremeno stajalište na Keju skojevaca, neposredno pre uključenja na Varadinski most.


Linija 69

Autobusi iz Novog Sada nakon Varadinskog mosta skreću desno na Kamenički put, potom desno na Kej skojevaca, pa desno Reljkovićevom ulicom do Preradovićeve, zatim skreću desno u Preradovićevu ulicu, pa levo u Ulicu Dunavske divizije i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Na izmenjenom delu koristi se izgrađeno stajalište posle silaska sa Varadinskog mosta, privremeno stajalište u Reljkovićevoj ispred kućnog broja 42A i privremeno stajalište Dunavske divizije-Preradovićeva.

Sa Čardaka autobusi, od raskrsnice ulica Dunavske divizije i Preradovićeve, skreću desno u Preradovićevu, potom levo u Reljkovićevu, zatim levo Kejom skojevaca i nastavljaju preko Varadinskog mosta i redovnim trasama kretanja.

Na izmenjenom delu koriste se privremena stajališta u Dunavske divizije - Preradovićeva, u Reljkovićevoj ispred kućnog broja 39 i na Keju skojevaca, neposredno pre uključenja na Varadinski most.

Inače, zbog zimskog raspusta polasci koji su u redu vožnje označeni kao "đački" neće saobraćati od 1. do 16. januara, a zbog zatvaranja Varadinskog mosta autobusi na liniji 3B ne saobraćaju do 16. januara.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
11°
Vlažnost: 76%
Pritisak: 995.7 mb
Vetar: 6 m/s, W
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?