Autobusi 1, 5, 8, 11b i 17 narednih dana drugačijom trasom

19:08:00 12.08.2020, Komentara: 0

Novi Sad - Zbog sanacije havarije na vrelovodu ispred objekta u Ulici Jovana Subotića br. 21, autobuske linije broj 1, 5, 8, 11b i 17 saobraćaće izmenjenom trasom. Izmenjen režim saobraćajnih linija važiće od sutra do 16. avgusta.

Autobusi 1, 5, 8, 11b i 17 narednih dana drugačijom trasom


LINIJE BROJ 5 i 11b (smer ka centru)


Od raskrsnice Ulica Temerinske i Kisačke autobusi saobraćaju desno u Kisačku ulicu, levo na Bulevar Kralja Petra I, levo u Ulicu Braće Jovandić, dalje ulicama Žitni trg i Vojvode Bojovića, desno u Ulicu Jovana Subotića i dalje autobusi na liniji broj 5 nastavljaju redovnom trasom kretanja, a autobusi na liniji 11b nastavljaju važećom izmenjenom trasom.

U smeru od centra autobusi na liniji broj 5 saobraćaju redovnom trasom, a autobusi na liniji 11a saobraćaju važećom izmenjenom trasom.


LINIJE BROJ 1 i 17 (smer ka centru)


Od raskrsnice Ulice Kisačke i Bulevara Kralja Petra I autobusi saobraćaju desno na Bulevar Kralja Petra I, levo u Ulicu Braće Jovandić, dalje ulicama Žitni trg i Vojvode Bojovića, desno u Ulicu Jovana Subotića i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

U smeru od centra autobusi na liniji broj 1 saobraćaju redovnom trasom.


LINIJA BROJ 8 (smer sa Novog naselja)


Od raskrsnice Bulevara Kralja Petra I Ulice Braće Jovandić autobusi saobraćaju desno u Ulicu Braće Jovandić, dalje saobraćaju ulicama Žitni trg i Vojvode Bojovića, desno u Ulicu Jovana Subotića i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

U smeru sa Štranda autobusi saobraćaju redovnom trasom.

Autobusi će na izmenjenom delu trase koristiti redovna stajališta drugih linija.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 76%
Pritisak: 1004.6 mb
Vetar: 2 m/s, E
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?