Autobusi 3 i 13 sutra menjaju trasu zbog radova

19:12:00 27.12.2022, Komentara: 0

ovi Sad - Autobusi GSP-a na linijama 3 i 13 u sredu, 28. decembra promeniće trasu kretanja zbog izgradnje vrelovodnog i kanalizacionog priključka u Ulici Janka Čmelika. Autobusi će sutra saobraćati po sledećim trasama:

Autobusi 3 i 13 sutra menjaju trasu zbog radova

Linija 3

Smer iz Petrovaradina - Od raskrsnice ulica Kornelija Stankovića i Milenka Grčića autobusi će saobraćati pravo Ulicom Kornelija Stankovića do kružnog toka u raskrsnici Bulevara Evrope i Ulice Kornelija Stankovića, na kružnom toku će se polukružno okretati i čekati do narednog polaska na autobuskom stajalištu Ulica Kornelija Stankovića/Bulevar Evrope (stajalište linije broj 7A).

Smer sa Detelinare - Autobusi će kao polazno stajalište koristiti stajalište Ulica Kornelija Stankovića/Bulevar Evrope (stajalište linije broj 7A), odakle će saobraćati pravo Ulicom Kornelija Stankovića i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Linija 13

Smer sa Univerziteta - Autobusi će saobraćati Bulevarom Evrope do kružnog toka u raskrsnici Bulevara Evrope i Ulice Kornelija Stankovića, na kružnom toku će se polukružno okretati i izdržavati vreme do narednog polaska na autobuskom stajalištu Bulevaru Evrope/Bulevar vojvode Stepe.

Smer sa Detelinare - Autobusi će kao polazno stajalište koristiti stajalište Bulevar Evrope/Bulevar vojvode Stepe, odakle će saobraćati pravo Bulevarom Evrope i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 71%
Pritisak: 999.9 mb
Vetar: 3 m/s, ESE
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?