Autobusi GSP-a menjaju trase kretanja kroz Petrovaradin

13:12:00 28.12.2023, Komentara: 0

Novi Sad – Zbog održavanja manifestacije „Tesla – svetlosna galerija“ i zatvaranja Beogradske i dela Preradovićeve ulice u Petrovaradinu, autobusi GSP-a koji saobraćaju na linijama 3, 3A, 9, 9A, 60, 61, 62, 63, 64 i 69, od sutra u sedam časova ujutru do 18 časova 2. januara saobraćaće izmenjenom trasom kretanja.

 Autobusi GSP-a  menjaju trase kretanja kroz Petrovaradin



Linije broj 3, 3A, 9, 9A, 60, 61, 62, 63 i 64

Autobusi koji polaze iz Novog Sada nakon Varadinskog mosta skretaće desno na Kamenički put, pa desno na Kej skojevaca, zatim desno u Reljkovićevu ulicu i idu do Preradovićeve, odakle će nastavljati redovnim trasama kretanja.

Na izmenjenom delu trase koristiće se izgrađeno stajalište posle silaska sa Varadinskog mosta, te privremena stajališta u Reljkovićevoj ulici (ispred broja 42A) i Preradovićevoj (napsram broja 47).

Iz Petrovaradina, od raskrsnice ulica Preradovićeve i Reljkovićeve, autobusi će saobraćati Reljkovićevom, potom levo Kejom skojevaca, zatim levo ulicom Prote Mihaldžića i nastavljaju dalje preko Varadinskog mosta redovnim trasama kretanja.

Na izmenjenom delu trase koristiće se privremeno stajalište u Reljkovićevoj ispred broja 39 i privremeno stajalište na Keju skojevaca (neposredno pre uključenja na Varadinski most).


Linija 69


Iz Novog Sada, nakon Varadinskog mosta, autobusi će skretati desno na Kamenički put, zatim desno na Kej skojevaca, opet desno u Reljkovićevu ulicu i nastavljaju do Preradovićeve, potom skreću desno u Preradovićevu ulicu, pa levo u Dunavske divizije i dalje saobraćaju redovnom trasom kretanja.

Na izmenjenom delu trase koristiće se izgrađeno stajalište posle silaska sa Varadinskog mosta, privremeno stajalište u Reljkovićevoj (ispred broja 42) i privremeno stajalište Dunavske divizije/Preradovićeva.

Sa Čardaka, od raskrsnice ulica Dunavske divizije i Preradovićeve, autobusi će skretati desno u Preradovićevu ulicu, pa levo u Reljkovićevu, potom levo na Kej skojevaca, opet levo u Ulicu Prote Mihaldžića odakle nstavljaju preko Varadinskog mosta redovnim trasama kretanja.

Na izmenjenom delu trase koristiće se privremena stajališta u Dunavske divizije - Preradovićeva, u Reljkovićevoj Iispred broja 39) i na Keju skojevaca - neposredno pre uključenja na Varadinski most.



Foto: JGSP "Novi Sad"


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
16°
Vlažnost: 68%
Pritisak: 1008.4 mb
Vetar: 2 m/s, SE
Ned 10° - 27° Sunčano
Pon 12° - 28° Jak vetar

Anketa

Treba li poništiti izbore?