Autobusi GSP-a na linijama 11A i 11B sutra menjaju trasu kretanja

08:01:00 22.01.2023, Komentara: 0

Novi Sad – Zbog obeležavanja godišnjice Novosadske racije autobuski na linijama 11A i 11B sutra će saobraćati izmenjenom trasom kretanja.

Autobusi GSP-a na linijama 11A i 11B sutra menjaju trasu kretanja

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, od sedam do 16 časova, autobuski saobraćaj na navedenim linijama odvijaće se na sledeći način:

Linija 11A (Ž.stanica – Bolnica – Liman – Ž.stanica):

Autobusi će iz Stražilovske ulice saobraćati Ulicom Žarka Zrenjanina, skretati desno na Bulevar Mihajla Pupina, zatim desno Trgom neznanog junaka do Keja žrtava racija i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Linija 11B (Ž.stanica – Liman – Bolnica– Ž.stanica):

Autobusi će postojećom trasom sa Beogradskog keja skretati desno na Trg neznanog junaka, desno na Bulevar Mihajla Pupina, zatim levo u Ulicu Žarka Zrenjanina do Stražilovske ulice i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

Na izmenjenom delu trase navedenih autobuskih linija koristiće se postojeća stajališta drugih linija, ističu u JGSP „Novi Sad“.


Izmena režima saobraćaja zbog obeležavanja godišnjice Novosadske racije


Gradska uprava za saobraćaj i puteve izdala je rešenje kojim se odobrava privremena izmena režima saobraćaja zbog obeležavanja godišnjice Novosadske racije.

Po tom rešenju, režim saobraćaja biće izmenjen od sedan do 14 časova na delu parkinga ispred Mesne zajednice „Sonja Marinković“ i na Keju žrtava racije, od Ulice Maksima Gorkog do Trga neznanog junaka, zatim na kolovozu na Keju žrtava racije, od Trga neznanog junaka do Radničke ulice, od 11 do 13.30 časova, i u desnoj traci na Keju žrtava racije, od Radničke ulice do skretanja za most Duga od sedam do 16 časova.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
15°
Vlažnost: 45%
Pritisak: 1001.8 mb
Vetar: 3 m/s, NW
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?