Autobusi GSP-a na linijama 14 i 51 sutra saobraćaju izmenjenom trasom

20:10:00 13.10.2021, Komentara: 0

Novi Sad - Autobusi GSP-a na linijama 14 i 51 sutra će saobraćati izmenjenom trasom zbog sanacije kolovoza u režijskoj saobraćajnici na Rumenačkom putu do ulice Donje Sajlovo.

Autobusi GSP-a na linijama 14 i 51 sutra saobraćaju izmenjenom trasom


U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, od 7 do 15 časova privremeno se menja trasa linije broj 14 (Centar - Sajlovo) i 51 (Železnička stanica - Veternik) na sledeći način:


Llinija 14

Smer Centar - Sajlovo

Autobusi će saobraćati Rumenačkim putem do ulice Gornje Sajlovo, zatim levo ulicom Gornje Sajlovo, potom levo u Ulicu Jove Vučurevića gde, naspram redovnog polaznog stajališta u Ulici Jove Vučurevića, čekaju do narednog polaska. Autobusi u ovom smeru se zaustavljaju naspram redovnih stajališta u ulicama Gornje Sajlovo i Jove Vučurevića.


Linija 14

Smer Sajlovo - Centar

Autobusi sa polaznog stajališta u Ulici Jove Vučurevića saobraćaju levo u ulicu Donje Sajlovo do Rumenačkog puta i dalje nastavljaju redovnom trasom. Autobusi u ovom smeru koriste postojeća stajališta linije broj 51 u ulici Donje Sajlovo.


Linija 51

Smer Veternik - Sajlovo - Železnička stanica

Autobusi saobraćaju redovnom trasom.


Linija 51

Smer Železnička stanica - Sajlovo - Veternik

Autobusi saobraćaju Rumenačkim putem do ulice Gornje Sajlovo, zatim levo ulicom Gornje Sajlovo, potom levo u Ulicu Jove Vučurevića, desno u ulicu Donje Sajlovo i dalje nastavljaju redovnom trasom. Autobusi u ovom smeru se zaustavljaju naspram redovnih stajališta u ulicama Gornje Sajlovo i Jove Vučurevića.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
19°
Vlažnost: 49%
Pritisak: 1003.1 mb
Vetar: 3 m/s, SSE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?