Autobusi GSP-a na linijama 42 i 43 ponovo menjaju trasu kretanja

19:07:00 11.07.2024, Komentara: 0

Novi Sad – Zbog radova na asfaltiranju raskrsnice Jana Kolara i Ondreja Marčoka u Kisaču, autobusi GSP-a na linijama 42 i 43 (polasci kroz Tankosićevo), sutra i prekosutra saobraćaju izmenjenom trasom kretanja.

Autobusi GSP-a na linijama 42 i 43 ponovo menjaju trasu kretanja


LINIJA 42

Autobusi iz Novog Sada će, na raskrsnici ulica dr Janka Gombara i Benešove, skretati levo u Benešovu ulicu, gde će se nalaziti privremeno stajalište na kome će autobusi čekati vreme polaska iz Kisača.

Na izmenjenom delu trase koristiće se privremeno stajalište u Benešovoj ulici (kod vrtića) u Kisaču.

Iz Kisača autobusi će se kretati Benešovom ulicom do raskrsnice ulica Benešove i Vojvođanske, skretaće levo u Vojvođansku ulicu do raskrsnice ulica Vojvođanske i Slovačke, gde će skretati levo u Slovačku ulicu. Na raskrsnici ulica Slovačke i dr Janka Gombara autobusi će skretati desno u Ulicu dr Janka Gombara, odakle će nastavljati redovnom trasom kretanja.

Na izmenjenom delu trase 42 koristiće se privremeno stajalište u Benešovoj ulici (kod vrtića) i u Vojvođanskoj ulici ispred kućnog brojs 38 u Kisaču.


LINIJA 43 (POLASCI KROZ TANKOSIĆEVO)

Autobusi iz Novog Sada na raskrsnici ulica dr Janka Gombara i Benešove autobusi će skretati levo u Benešovu ulicu i saobraćati do raskrsnice ulica Benešove i Vojvođanske, gde će skretati levo u Vojvođansku ulicu. Na raskrsnici ulica Vojvođanske i Slovačke, autobusi će skretati desno u Slovačku ulicu i nastavljati dalje redovnom trasom do Stepanovićeva.

Na izmenjenom delu trase (polasci kroz Tankosićevo) koristiće se privremeno stajalište u Benešovoj ulici (kod vrtića) i u Vojvođanskoj ulici kućnog brojs 38 u Kisaču.

Autobusi iz Stepanovićeva, na raskrsnici ulica Slovačke i Vojvođanske autobusi će skretati levo u Vojvođansku ulicu i saobraćati do raskrsnice sa Benešovom ulicom, skretati desno i saobraćati Benešovom ulicom do raskrsnice ulica Benešove i dr Janka Gombara, gde će skretati desno u ulicu dr Janka Gombara i nastavljati redovnom trasom kretanja.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
23°
Vlažnost: 61%
Pritisak: 1005.9 mb
Vetar: 3 m/s, SE
Ned 18° - 33° Pretežno sunčano
Pon 20° - 26° Kiša

Anketa

Kupate li se na Štrandu?