Autobusi GSP-a na linijama 6 i 12 saobraćaju izmenjenom trasom

19:10:00 21.10.2022, Komentara: 0

Novi Sad – Autobusi GSP-a na linijama 6 i 12 saobraćaju izmenjenom trasom zbog rekonstrukcije kolovoza u Ulici Ćirila i Metodija, od Šarplaninske do Gorana Kovačića.

Autobusi GSP-a na linijama 6 i 12 saobraćaju izmenjenom trasom


LINIJA 6


Autobusi sa Podbare, od raskrsnice ulica Feješ Klara i Petefi Šandora, saobraćaju desno u Ulicu Petefi Šandora, skreću levo u Gorana Kovačića do raskrsnice sa Ulicom Ćirila i Metodija i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Autobuski koji polaze sa Adica, od raskrsnice ulica Gorana Kovačića i Ćirila i Metodija, idu pravo Ulicom Gorana Kovačića, skreću desno na Bulevar patrijarha Pavla, pa levo u Vršačku i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Na izmenjenom delu trase autobusi koriste postojeća stajališta drugih linija i privremena stajališta u Ulici Gorana Kovačića ispred brojeva 23A i 28, kao i privremena stajališta u Petefi Šandora ispred brojeva 63 i 66.


LINIJA BROJ 12


U smeru iz centra autobusi od raskrsnice ulica Feješ Klara i Šarplaninske skreću levo u Šarplaninsku ulicu i na autobuskom stajalištu u Šarplaninskoj ulici izdržavaju vreme do narednog stajališta.

Sa Telepa, autobusi od polaznog stajališta u Šarplaninskoj ulici saobraćaju levo u Stanoja Glavaša, desno u Feješ Klare i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Na izmenjenom delu trase autobusi koriste postojeća stajališta drugih linija.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1001.2 mb
Vetar: 2 m/s, W
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?