Autobusi GSP-a ponovo na redovnoj trasi kroz Sremske Karlovce, linije 42 i 43 od sutra menjaju trasu

16:11:00 01.11.2023, Komentara: 0

Novi Sad – Nakon završetka radova, autobusi JGSP „Novi Sad“ za Sremske Karlovce i Čortanovce ponovo saobraćaju redovnim trasama. Kako je objavio GSP, autobusi na linijama 60, 61, 62 i 63, ponovo idu redovnim trasama kroz Sremske Karlovce od danas u 12.30h.

A autobusi na linijama 42 i 43 od četvrtka, 2. novembra promeniće trasu (polasci kroz Tankosićevo). Trasa se menja zbog izgradnje vodovoda na raskrsnici Ulice dr Janka Gombara i prolaza koji povezuje ulice dr Janka Gombara, Janka Jesenskog i Generala Štefanika u Kisaču.

Autobusi GSP-a ponovo na redovnoj trasi kroz Sremske Karlovce, linije 42 i 43 od sutra menjaju trasu


Do završetka radova autobuski saobraćaj na polascima kroz Tankosićevo odvijaće se na sledeći način:

Smer iz Novog Sada

Na raskrsnici Ulica dr Janka Gombara/Slovačka autobusi će skretati desno u Slovačku ulicu, zatim na raskrsnici Slovačka/Generala Štefanika skretati levo u Ulicu generala Štefanika (Štefanikovu) i kretati se do raskrsnice Štefanikova/Benešova gde će skretati levo u Benešovu, nakon toga na raskrsnici Benešova/Železnička skretati desno u Železničku ulicu i nastavljati redovnom trasom.

Na izmenjenom delu trase koristiće se privremeno stajalište ispred Kulturnog centra u Kisaču.

Smer iz Kisača

Na raskrsnici Železnička/Benešova autobusi će skretati levo u Benešovu ulicu, zatim će na raskrsnici Benešova/Generala Štefanika skretati desno u Ulicu generala Štefanika (Štefanikovu) i kretati se do raskrsnice Štefanikova/Slovačka, skretati desno u Slovačku ulicu, nakon toga na raskrsnici Slovačka/dr Janka Gombara skretati levo u Ulicu dr Janka Gombara i nastavljati redovnom trasom.

Na izmenjenom delu trase koristiće se privremeno stajalište u Benešovoj ulici, odmah nakon skretanja autobusa iz Železničke ulice (preko puta prodavnice).


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
20°
Vlažnost: 56%
Pritisak: 1014.3 mb
Vetar: 6 m/s, SE
Uto 11° - 26° Sunčano
Sre 12° - 24° Jak vetar

Anketa

Treba li poništiti izbore?