Autobusi GSP-a prevoze učesnike Fruškogorskog maratona

19:05:00 06.05.2022, Komentara: 0

Novi Sad – Fruškogorski maraton, 45. po redu, biće održan tokom vikenda i očekuje se nekoliko hiljada učesnika, među kojima veliki broj dece i mladih. Zbog toga je i ove godine organizovan vanredan prevoz za sve učesnike.

Autobusi GSP-a prevoze učesnike Fruškogorskog maratona


Kako navode u JGSP „Novi Sad“, sutra će autobusi saobraćati ka Popovici od 5:45 do 10 časova, po potrebi, sa sledećih polaznih mesta:


- stajalište ispred Železničke stanice, autobusko stajalište linija 71-74 (autobusi se zaustavljaju na stajalištu kod Mosta slobode, centru Sremske Kamenice i na okretnici Vojinovo, ukoliko ima mesta)

- stajalište na Bulevaru oslobođenja, koje se nalazi na početku Mosta slobode pored Limanskog parka (autobusi se zaustavljaju na stajalištu u centru Sremske Kamenice i na okretnici Vojinovo, ukoliko ima mesta).

Povratak sa Popovice, od Majdanske ulice do Železničke stanice, biće organizovan sutra po završetku maratona do 22 časa, a poslednji polazak je u ponoć.

Stajališta sa Popovice do Železničke stanice su: Popovica (okretnica), Vojinovo, centar Sremske Kamenice, redovna stajališta na Bulevaru oslobođenja.

Cena karte u jednom smeru je na nivou zvanične cene za Popovicu i iznosi 65 dinara.

- Karte za prevoz do Popovice moći će da se kupe u autobusu, na Železničkoj stanici (autobus na platou) i u „pokretnoj“ blagajni kod Limanskog parka. U povratku sa Popovice karte će se prodavati u obeleženom minibusu, postavljenom kod privremene okretnice na raskrsnici Fruškogorskog puta i Majdanske ulice - kažu u JGSP „Novi Sad“ i ističu da na vanrednim polascima neće važiti pretplatne, niti povlašćene karte.

- Kako bi se saobraćaj što efikasnije odvijao, molimo putnike da kupuju vozne karte na privremenim prodajnim mestima (van autobusa) i da pripreme tačan iznos novca za kartu, te da ne čekaju zadnji momenat za prevoz do Popovice – napominju u GSP-u.

I u nedelju je organizovan vanredan prevoz učesnika maratona do Popovice,a polasci sa stajališta ispred Železničke stanice su u 10 i 10:40 časova. Povratak za Novi Sad je u 15 časova.

Svi autobusi koji budu saobraćali na vanrednom prevozu biće obeleženi posebnom oznakom „Fruškogorski maraton“.


Izmena saobraćaja na Fruškogorskom putu u Sremskoj Kamenici


Zbog održavanja 45. Fruškogorskog maratona, u oba smera, će biti izmenjen režim saobraćaja na Fruškogorskom putu u Sremskoj Kamenici.

Trasa linije 74 Novi Sad - Popovica, biće skraćena od 6:30 do 14 časova (opciono do 22 časa, u zavisnosti od prohodnosti puta), tako da će autobusi saobraćati do raskrsnice Fruškogorski put - Majdanska ulica (autobusko stajalište Budžak).


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
12°
Vlažnost: 62%
Pritisak: 999.4 mb
Vetar: 2 m/s, NW
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?