Autobusi GSP od sutra privremeno menjaju trase do Sremske Kamenice

16:11:00 16.11.2022, Komentara: 0

Novi Sad - Trase prigradskih linija 68, 71, 72, 73 i 74 biće privremeno izmenjene zbog radova na Mišeluku. Izmena će biti na snazi od sutra, 17. novembra od šest sati ujutru.

Autobusi GSP od sutra privremeno menjaju trase do Sremske Kamenice


Kako je saopštio GSP, autobuski saobraćaj na ovim linijama odvijaće se na sledeći način:

Iz Novog Sada autobusi će se nakon izlaska iz tunela i desnog skretanja na raskrsnici kretati pravo i uključivaće se levo u Ulicu vojvode Putnika do centra Sremske Kamenice, skretaće levo i Železničkom ulicom i Ulicom Moše Pijade dolaziti do kružnog toka, gde će se okretati i vraćati Ulicom Moše Pijade i Železničkom ulicom do centra Sremske Kamenice.

Odatle će nastavljati redovnim trasama.

Polasci koji su u redu vožnje označeni da saobraćaju do Instituta, od kružnog toka saobraćaće do Instituta (u oba smera).

Autobusi će ka Novom Sadu saobraćati redovnim trasama do centra Sremske Kamenice, skretaće desno i Železničkom ulicom i Ulicom Moše Pijade dolaziti do kružnog toka, odakle će se istim ulicama vraćati do centra Sremske Kamenice, skretati desno u Ulicu vojvode Putnika i nakon prelaska tunela će se desnim skretanjem uključivati u tunel za Novi Sad.

Na izmenjenom delu trase koristiće se postojeća autobuska stajališta.

Nije saopšteno do kada će na snazi biti izmena.


Radovi i na Putu doktora Goldmana

Inače, prema planiranoj dinamici, sutra počinju radovi na sledećoj deonici Puta doktora Goldmana u Sremskoj Kamenici, od semafora do pred Novosadsku ulicu i ovaj deo saobraćajnice biće zatvoren za saobraćaj. Dok traju radovi, za pristup Institutu građani treba da koriste pravac iz centra Sremske Kamenice, kroz Železničku ulicu.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
15°
Vlažnost: 59%
Pritisak: 1003.3 mb
Vetar: 4 m/s, SE
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?