Autobusi koji saobraćaju Kisačkom ulicom menjaju trasu kretanja

17:03:00 23.03.2021, Komentara: 0

Novi Sad - Autobusi GSP-a na linijama 1, 11A, 11B, 21, 22, 23, 24 i 30 od sutra saobraćaju izmenjenom trasom zbog radova na izgradnji vodovodnog i kanalizacionog priključka u Kisačkoj ulici kod broja 61.

Autobusi koji saobraćaju Kisačkom ulicom menjaju trasu kretanja


Autobusi na liniji 1, smer ka centru, od raskrsnice Kisačke ulice i Bulevara Jaše Tomića skreću desno na Bulevar Jaše Tomića, pa levo na Bulevar oslobođenja, potom levo Bulevarom kralja Petra I do Kisačke ulice gde se uključuju na redovnu trasu kretanja.

U smeru sa Limana, od raskrsnice Kisačke ulice i Bulevara kralja Petra I skreću levo na Bulevar kralja Petra I, pa desno Bulevarom oslobođenja, potom opet desno na Bulevar Jaše Tomića i levo u Kisačku ulicu gde nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Na liniji 11A, autobusi GSP-a, od raskrsnice ulica Jovana Cvijića i Kisačke skreću levo u Kisačku, pa desno na Bulevar kralja Petra I, potom opet desno Bulevarom oslobođenja do Železničke stanice.

Na liniji 11B, autobusi će kao polazno stajalište koristiti stajalište Bulevar oslobođenja/Bulevar Jaše Tomića (stajalište linija broj 7A, 10, 14, 15), odakle Bulevarom oslobođenja skreću levo na Bulevar kralja Petra I, potom levo u Kisačku ulicu, pa desno u Jovana Cvijića odakle saobraćaju redovnom trasom kretanja.

Autobusi na linijama 22, 23 i 24, smer od Železničke stanice, saobraćaju Bulevarom oslobođenja do Bulevara kralja Petra I gde skreću levo, na Bulevar kralja Petra I, potom desno u Kisačku ulicu gde nastavljaju redovnom trasom.

U smeru iz mesta, kada dođu do raskrsnice Kisačke ulice i Bulevara kralja Petra I skreću levo na Bulevar kralja Petra I, pa desno na Bulevar oslobođenja do Železničke stanice

Na linijama 21 i 30, smer od Železničke stanice, autobusi će kao polazno stajalište koristiti stajalište Bulevar oslobođenja/Bulevar Jaše Tomića (stajalište linija broj 7a, 10, 14,15) odakle idu Bulevarom oslobođenja do raskrsnice sa Bulevarom kralja Petra I gde skreću levo na Bulevar kralja Petra I, potom desno u Kisačku gde nastavljaju redovnom trasom kretanja.

U smeru iz mesta, autobuski saobraćaju do raskrsnice Kisačke ulice i Bulevara kralja Petra I, skreću levo na Bulevar kralja Petra I, potom desno na Bulevar oslobođenja do Železničke stanice.

Na izmenjenom delu trasa koristiće se postojeća stajališta drugih linija.

Ova izmena će važiti do petka, 26. marta.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
16°
Vlažnost: 59%
Pritisak: 1005.3 mb
Vetar: 6 m/s, SE
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?