Autobusi na linijama 1, 4, 8, 9, 9a, 11a, 11b, 18a i 18b sutra menjaju trasu

13:12:00 23.12.2023, Komentara: 0

Novi Sad – Zbog radova na sanaciji kolovoza u Stražilovskoj ulici, u delu od Radničke do Maksima Gorkog, sutra od sedam časova ujutru do ponedeljka u sedam, privremeno će biti izmenjene trase autobuskih linija 1, 4, 8, 9, 9a, 11a, 11b, 18a i 18b.

Autobusi na linijama 1, 4, 8, 9, 9a, 11a, 11b, 18a i 18b sutra menjaju trasu


Linije 1, 4 i 8

Autobusi u smeru ka Limanu, od raskrsnice Bulevara Mihajla Pupina i Ulice Žarka Zrenjanina saobraćaće pravo Bulevarom Mihajla Pupina, potom desno na Trg neznanog junaka, opet desno na Kej žrtava racije, pa desno na Bulevar cara Lazara do raskrsnice sa Fruškogorskom ulicom i dalje nastavljaju redovnom trasom.

U smeru sa Limana, autobusi će od raskrsnice Bulevara cara Lazara i Stražilovske ulice nastavljati pravo Bulevarom cara Lazara, potom skreću levo na Kej žrtava racije, pa idu pravo Beogradskim kejom, zatim skreću levo na Trg neznanog junaka, pa desno na Bulevar Mihajla Pupina do raskrsnice sa Ulicom Žarka Zrenjanina i dalje saobraćati redovnom trasom.


Linije 9 i 9a

Iz Petrovaradina autobusi će sa Varadinskog mosta skretati desno na Trg neznanog junaka, pa desno na Beogradski kej, zatim pravo Kejom žrtava racije odakle skreću desno na Bulevar cara Lazara do raskrsnice sa Stražilovskom ulicom i dalje nastavljaju redovnom trasom.

Sa Novog naselja od raskrsnice Bulevara cara Lazara i Stražilovske ulice, autobusi će ići Bulevarom cara Lazara, potom skreću levo na Kej žrtava racije, pa pravo Beogradskim kejom, potom levo na Trg neznanog junaka do Bulevara Mihajla Pupina i dalje nastavljaju redovnom trasom (preko Varadinskog mosta).


Linije 11a i 11 b

U smeru Železnička stanica-Bolnica-Liman-Železnička stanica autobusi će od raskrsnice Bulevara cara Lazara i Stražilovske ulice nastavljati pravo Bulevarom cara Lazara, zatim Kejom žrtava racija do raskrsnice sa Ulicom Maksima Gorkog i dalje će saobraćati redovnom trasom.

Autobusi koji saobraćaju u smeru Železnička stanica-Linam-Bolnica-Železnička stanica od raskrsnice Keja žrtava racija i Ulice Maksima Gorkog saobraćaće Kejom žrtava racija, zatim Bulevarom cara Lazara do raskrsnice sa Stražilovskom ulicom i dalje nastavljaju redovnom trasom.


Linije 18a i 18b

Autobusi u smeru Novo naselje-Liman-Detelinara-Novo naselje od raskrsnice Bulevara Mihajla Pupina i Ulice Žarka Zrenjanina će saobraćati pravo Bulevarom Mihajla Pupina, potom ćr skretati desno na Trg neznanog junaka, desno na Kej žrtava racije, opet desno na Bulevar cara Lazara do raskrsnice sa Fruškogorskom ulicom i dalje nastavljati redovnom trasom.

U smeru Novo naselje-Liman-Detelinara-Novo naselje autobusi od raskrsnice Bulevara cara Lazara i Stražilovske ulice nastavljaju pravo Bulevarom cara Lazara, potom skreću levo na Kej žrtava racije, pa pravo Beogradskim kejom, zatim levo na Trg neznanog junaka, pa desno na Bulevar Mihajla Pupina do raskrsnice sa Ulicom Žarka Zrenjanina i dalje nastavljaju redovnom trasom.


Na izmenjenom delu trase navedenih linija koristiće se postojeća stajališta drugih linija .

Na linijama 1, 4, 8, 9, 9a, 11a i 18b, pored postojećih stajališta, koristiće se i privremena na Bulevaru cara Lazara ispred Tehnološkog fakulteta i na Keju žrtava racije/Maksima Gorkog.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
26°
Vlažnost: 45%
Pritisak: 1009.9 mb
Vetar: 5 m/s, SE
Pon 11° - 28° Sunčano
Uto 12° - 27° Jak vetar

Anketa

Treba li poništiti izbore?