Autobusi na linijama 1, 8, 17, 21, 22, 23, 24 i 30 saobraćaju izmenjenom trasom kretanja

08:08:00 01.08.2023, Komentara: 0

Novi Sad – Autobusi GSP-a na linijama 1, 8, 17, 21, 22, 23, 24 i 30 od danas menjaju trasu kretanja.

Autobusi na linijama 1, 8, 17, 21, 22, 23, 24 i 30 saobraćaju izmenjenom trasom kretanja


LINIJA 1

Autobusi sa Klise, na raskrsnici Kisačke i Bulevara Jaše Tomića, nastavljaju pravo Kisačkom ulicom do raskrsnice sa Jovana Cvijića gde skreću levo u Jovana Cvijića, zatim desno u Temerinsku ulicu. Autobusi se kreću Temerinskom ulicom do raskrsnice Temerinske i Kisačke ulice, odakle nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Na izmenjenom delu trase, linija 1 koristi samo stajalište Temerinska pijaca.

Sa Limana autobusi na raskrsnici Kisačka – Temerinska, nastavljaju pravo Temerinskom ulicom do raskrsnice Temerinske i Jovana Cvijića gde skreću levo u Jovana Cvijića i idu do Kisačke gde skreće desno i nastavljaju redovnom trasom.

Na izmenjenom delu trase, linija 1 koristi samo stajalište Temerinska – Trg Marije Trandafil.

LINIJA 8

Sa Novog naselja autobui na raskrsnici Bulevar kralja Petra prvog i ulice Braće Jovandić skreću desno u Braće Jovandić, potom se kreću pravo preko Žitnog trga i ulice Vojvode Bojovića do raskrsnice sa Jovana Subotića, gde skreću desno u Jovana Subotića i nastavljaju dalje redovnom trasom.

Na izmenjenom delu trase, linija 8 koristi samo stajalište Vojvode Bojovića – Osnovna škola Ivo Lola Ribar.

Sa Limana na raskrsnici Jovana Subotića i Vojvode Bojovića, autobusi skreću levo u Vojvode Bojovića, zatim idu ulicom Vojvode Bojovića, preko Žitnog trga i Braće Jovandić do raskrsnice sa Bulevarom kralja Petra prvog, gde skreću levo na Bulevar kralja Petra I i nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Na izmenjenom delu trase, linija 8 koristi samo stajalište Vojvode Bojovića - Socijalno.

LINIJA 17

Autobusi iz BIG-a, na raskrsnici Kisačke i Bulevara Jaše Tomića, nastavljaju pravo Kisačkom ulicom do raskrsnice sa Jovana Cvijića gde skreću levo, zatim skreću desno u Temerinsku ulicu i nastavljaju pravo do raskrsnice sa Kisačkom ulicom, odakle nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Na izmenjenom delu trase, linija 17 koristi samo stajalište Temerinska pijaca.

U smeru prema BIG-u, autobusi saobraćaju redovnom trasom.

Na izmenjenom delu trase, linija 17 koristi samo stajalište Temerinska – Trg Marije Trandafil.

LINJE 21, 22, 23 I 24

U smeru prema Železničkoj stanici autobusi na raskrsnici Partizanske i Temerinske ulice nastavljaju pravo Partizanskom do raskrsnice Partizanske i Kisačke ulice, gde skreću levo u Kisačku, potom na raskrsnici sa Bulevarom Jaše Tomića skreću desno i nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Na izmenjenom delu trase, linije 21, 22, 23 i 24 koriste stajalište Partizanska – Temerinska.

Od Železničke stanice autobusi na raskrsnici Bulevar Jaše Tomića i Kisačke ulice skreću levo u Kisačku, pa nastavljaju do raskrsnice sa Partizanskom gde skreću desno u Partizansku ulicu i idu ka Tmerinskoj ulici i nastavljaju da se kreću radovnom trasom kretanja.

Na izmenjenom delu trase, linije 21, 22, 23 i 24 koriste stajalište Kisačka - Podvožnjak.

LINIJE 30

Autobusi koji saobraćaju ka Železničkoj stanici, na raskrsnici Partizanske i Temerinske ulice, skreću desno u Partizansku i nastaljaju da se kreću do raskrsnice sa Kisačkom ulice, gde skreću levo u Kisačku ulicu, pa desno na Bulevar Jaše Tomića, odakle nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Na izmenjenom delu trase, linija 30 koristi stajalište Partizanska – Temerinska.

od Železničke stanice autobusi na raskrsnici Bulevar Jaše Tomića i Kisačke ulice skreću levo u Kisačku, pa na raskrsnici sa Partizanskom skreću desno u Partizansku ulicu i nastavljaju do Temerinske ulice gde skreću levo i nastavljaju da se kreću radovnom trasom kretanja.

Na izmenjenom delu trase, linija 30 koriste stajalište Kisačka - Podvožnjak.


Izmenjen režim saobraćaja, zbog radova na izgradnji vrelovoda na raskrsnici Kisačke ulice i Bulevara kralja Petra prvog, trajaće do 16. avgusta.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
13°
Vlažnost: 82%
Pritisak: 1010.5 mb
Vetar: 3 m/s, ESE
Ned 10° - 27° Sunčano
Pon 12° - 28° Jak vetar

Anketa

Treba li poništiti izbore?