Autobusi na linijama 3 i 13 sutra menjaju trasu kretanja

19:05:00 18.05.2022, Komentara: 0

Novi Sad – Autobusi JGSP „Novi Sad“ na linijama 3 i 13 sutra će saobraćati izmenjenom trasom kretanja zbog radova na izgradnji vodovodnog i kanalizacionog priključka u zoni raskrsnice ulica Janka Čmelika i Kornelija Stankovića.

Autobusi na linijama 3 i 13 sutra menjaju trasu kretanja


Foto: JGSP "Novi Sad"


Autobusi na liniji broj 3, koji saobraćaju iz Petrovaradina, od raskrsnice ulica Kornelija Stankovića i Milenka Grčića idu pravo Ulicom Kornelija Stankovića do kružnog toka u raskrsnici Bulevara Evrope i Ulice Kornelija Stankovića, na kružnom toku obavljaće polukružno okretanje nakon čega će čekati do narednog polaska na autobuskom stajalištu Ulica Kornelija Stankovića -Bulevar Evrope, odnosno na stajalištu linije broj 7A.

Sa Detelinare, autobuski kao polazno stajalište koristiće se stajalište linije broj 7A, Kornelija Stankovića-Bulevar Evrope, odakle će saobraćati pravo Ulicom Kornelija Stankovića i dalje redovnom trasom kretanja.


Autobusi na linji broj 13, koji saobraćaju sa Univerziteta, sutra saobraćaju Bulevarom Evrope do kružnog toka u raskrsnici Bulevara Evrope i Ulice Kornelija Stankovića, na kružnom toku obavljaće polukružno okretanje nakon čega će izdržavati vreme do narednog polaska na autobuskom stajalištu Bulevar Evrope-Bulevar vojvode Stepe.

U smeru sa Detelinare, kao polazno autobusko stajalište koristiće se stajalište Bulevar Evrope - Bulevar vojvode Stepe, odakle će autobusi saobraćati pravo Bulevarom Evrope i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
18°
Vlažnost: 49%
Pritisak: 1002.7 mb
Vetar: 3 m/s, SE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?