Autobusi na linijama 42 i 43 menjaju trasu zbog radova

16:07:00 24.07.2024, Komentara: 0

Novi Sad – Autobusi GSP-a na linijama 42 i 43, koje voze kroz Tankosićevo, promeniće trasu kretanja od sutra, četvrtka, 25. jula zbog asfaltiranja Ulice Mihala Kardelisa u Kisaču. Ove linije će do 15. avgusta saobraćati na sledeći način:

Autobusi na linijama 42 i 43 menjaju trasu zbog radova


Linija 42

Smer iz Novog Sada - Autobusi će saobraćati redovnom trasom kroz Ulicu dr Janka Gombara, nastavljati Železničkom ulicom do stajališta "Kisač - Železnička stanica", koje će se koristiti kao poslednje stajalište (na proširenju puta, 50 metara udaljenom od stajališta, čekaće se vreme do narednog polaska).

Smer iz Kisača - Autobusi će saobraćati Železničkom ulicom do raskrsnice ulica Železničke i Jana Kolara, skretaće levo u Ulicu Jana Kolara, na raskrsnici sa Ulicom Ondreja Marčoka skretaće levo u ulicu Ondreja Marčoka, produžavati do raskrsnice sa Benešovom ulicom, skretati levo u Benešovu, na raskrsnici sa Ulicom dr Janka Gombara skretati desno u Ulicu dr Janka Gombara i nastavljati redovnom trasom kretanja.


Linija 43 (polasci kroz Tankosićevo)

Smer iz Novog Sada - Sa redovne trase Železničkom ulicom autobusi će skretati levo u Ulicu Jana Kolara, na raskrsnici sa Ulicom Ondreja Marčoka skretati levo u Ulicu Ondreja Marčoka, saobraćati njom do raskrsnice sa Benešovom ulicom, skretati desno u Benešovu ulicu i nastavljati do raskrsnice sa Vojvođanskom ulicom, skretati levo u Vojvođansku ulicu gde će na raskrsnici sa Slovačkom ulicom skretati desno u Slovačku ulicu i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja do Stepanovićeva.

Na izmenjenom delu trase linije 43 (polasci kroz Tankosićevo) koristiće se privremeno stajalište u Vojvođanskoj ulici, ispred broja 38 u Kisaču.

Smer iz Stepanovićeva - Na raskrsnici ulica Slovačke i Vojvođanske autobusi će skretati levo u Vojvođansku ulicu i saobraćati do raskrsnice sa Benešovom ulicom, skretati desno u Benešovu ulicu do raskrsnice sa Ulicom Ondreja Marčoka gde će skretati levo i saobraćati Ulicom Ondreja Marčoka do raskrsnice sa Ulicom Jana Kolara u koju će ući desnim skretanjem. Na raskrsnici ulica Jana Kolara i Železničke autobusi će skretati desno u Železničku ulicu i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja do Novog Sada.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
23°
Vlažnost: 61%
Pritisak: 1005.9 mb
Vetar: 3 m/s, SE
Ned 18° - 33° Pretežno sunčano
Pon 20° - 26° Kiša

Anketa

Kupate li se na Štrandu?