Autobusi na linijama 42 i 43 saobraćaju izmenjenom trasom

19:06:00 11.06.2024, Komentara: 0

Novi Sad – Zbog izgradnje vodovodne i kanalizacione mreže u Kisaču, autobusi koji saobraćaju na linijama 42 i 43, na polascima kroz Tankosićevo, do petka saobraćaju izmenjenom trasom.

 Autobusi na linijama 42 i 43 saobraćaju izmenjenom trasom

Foto: printscreen GSP



Autobusi koji kreću iz Novog Sada, na raskrsnici ulica Dr Janka Gombara i Benešova, skreću levo u Benešovu ulicu, gde će na liniji 42 na privremenom stajalištu ispred vrtića stajati do narednog polaska.

Na izmenjenom delu trase linije 42 i 43 na polascima kroz Tankosićevo koristiće privremena stajališta u Benešovoj ulici (kod vrtića) i u Vojvođanskoj ulici ispred kućnog broja 38 u Kisaču.

Iz Kisača autobusi sa privremenog stajališta u Benešovoj ulici saobraćaju pravo do Vojvođanske ulice, potom skreću levo u Vojvođansku, idu do Slovačke ulice, odakle će autobusi (polasci kroz Tankosićevo) na liniji 43 skretati desno prema Stepanovićevu, a na liniji 42 levo do raskrsnice Slovačke i Dr Janka Gombara i dalje nastavljati redovnom trasom.

Na izmenjenom delu trase koristiće se privremena stajališta u Benešovoj ulici (kod vrtića) i u Vojvođanskoj ulici ispred broja 38 u Kisaču.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
19°
Vlažnost: 73%
Pritisak: 1005.6 mb
Vetar: 1 m/s, SE
Sub 16° - 33° Sunčano
Ned 17° - 36° Sunčano

Anketa

Kupate li se na Štrandu?