Autobusi na linijama 5, 5N, 21, 22, 23, 24 i 30 od sutra menjaju trasu kretanja

22:05:00 15.05.2023, Komentara: 0

Novi Sad – Zbog radova na rekonstrukciji kolovoza na raskrsnici Temerinske i Kisačke ulice, autobusi na linijajama 5, 5N, 21, 22, 23, 24 i 30, od sutra menjaju trasu kretanja.

Autobusi na linijama 5, 5N, 21, 22, 23, 24 i 30 od sutra menjaju trasu kretanja


Linije 5 i 5N

U smeru ka Klisi, autobusi GSP-a će, od raskrsnice ulica Jovana Subotića i Kisačke skretati levo u Kisačku ulicu i nastavljaju pravo do raskrsnice Kisačke i Partizanske, zatim skreću desno u Partizansku i saobraćaju do Temerinske, potom skreću levo u Temerinsku ulicu i nastavljati redovnom trasom.

Na izmenjenom delu trase koristiće se autobuska stajališta Kisačka - Temerinska.

Sa Klise autobusi će, od raskrsnice Temerinske i Partizanske, skretati desno u Partizansku ulicu i saobraćati do raskrsnice Partizanske i Kisačke ulice, zatim skrećui levo u Kisačku i nastavljaju do raskrsnice Kisačke i Ulice Jovana Subotića, zatim skreću desno u Ulicu Jovana Subotića i nastavljati redovnom trasom.

Na izmenjenom delu trase koristiće se autobuska stajališta Partizanska - Temerinska (stajalište linija 31, 32 i 33 u Partizanskoj ulici) i stajalište u Kisačkoj ulici (Linija 1, Kisačka - Vuka Karadžića).


Linije 21, 22, 23, 24


Autobusi iz Novog Sada, od Železničke stanice skreću levo na Bulevar Jaše Tomića, zatim levo u Kisačku ulicu, potom desno u Partizansku do raskrsnice Partizanske i Temerinske odakle nastavljati pravo Putem šajkaškog odreda redovnom trasom.


Autobusi koji saobraćaju za Novi Sad idu redovnom trasom do raskrsnice Partizanske i Temerinske, odakle nastavljaju pravo Partizanskom ulicom, potom skreću levo u Kisačku, pa desno na Bulevar Jaše Tomića do Železničke stanice.

Na izmenjenom delu trase koristiće se postojeća autobuska stajališta drugih linija.


Linija 30


Iz Novog Sada autobusi idu od Železničke stanice (polazno stajalište na Bulevaru Jaše Tomića), potom skreću levo u Kisačku, pa desno u Partizansku i levo u Temerinsku ulicu do redovne trase za Pejićeve salaše.

Autobusi za Novi Sad će saobraćati redovnom trasom do raskrsnice Partizanske i Temerinske, pa desno Partizanskom ulicom, levo Kisačkom, desno Bulevarem Jaše Tomića do Železničke stanice.

Na izmenjenom delu trase koristiće se postojeća autobuska stajališta drugih linija.


Autobusi GSP-a će saobraćati izmenjenom trasom kretanja do kraja maja.

Autobusi će saobraćati izmenjenom trasom kretanja do kraja maja.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 76%
Pritisak: 1004.6 mb
Vetar: 2 m/s, E
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?