Autobusi na liniji 12 privremeno menjaju trasu

08:10:00 09.10.2024, Komentara: 0

Novi Sad – Autobusi GSP-a koji saobraćaju na liniji 12 privremeno menjaju trasu kretanja zbog radova na izgradnji vodovodnog i kanalizacionog priključka.

Autobusi na liniji 12 privremeno menjaju trasu


U smer u od centra ka Telepu, autobusi na raskrsnici ulica Heroja Pinkija i Mornarske skreću desno u Mornarsku ulicu, zatim levo u Ulicu Ćirila i Metodija, potom na raskrsnici ulica Ćirila i Metodija i Feješ Klare skreću levo u Ulicu Feješ Klare, zatim desno u Stanoja Glavaša i dalje nastavljati redovnom trasom kretanja.

U toku izmene trase privremeno stajalište nalaziće se u Mornarskoj ulici, nakon skretanja iz Ulice heroja Pinkija, a stajalište Feješ Klare/Ćirila i Metodija nećese koristiti.

Autobusi koji kreću sa Telepa na raskrsnici ulica Ćirila i Metodija i Feješ Klare nastavljaju pravo Ulicom Ćirila i Metodija, zatim skreću desno u Mornarsku, pa levo u Ulicu heroja Pinkija i dalje nastavljati redovnom trasom.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
Vlažnost: 81%
Pritisak: 1019.5 mb
Vetar: 4 m/s, ESE
Uto 4° - 21° Pretežno sunčano
Sre 5° - 20° Malo i umereno oblačno

Anketa

Kupate li se na Štrandu?