Autobusi na liniji 9A idu do kovid bolnice na Mišeluku, od danas novi red vožnje

08:09:00 01.09.2021, Komentara: 0

Novi Sad - Autobusi koji saobraćaju na liniji 9A, od danas će saobraćati do kovid bolnice na Mišeluku.

Autobusi na liniji 9A idu do kovid bolnice na Mišeluku, od danas novi red vožnje

Kako bi se građanima i zaposlenima omogućio dolazak i odlazak do nove bolnice javnim prevozom, JGSP „Novi Sad“ je na liniji Novo naselje – Petrovaradin – bolnica na Mišeluku povećao broj polazaka, tako da će radnim danima biti 58, subotom 46, a nedeljom 32 polaska.

Autobusi će na novoj liniji u smeru A saobraćati od raskrsnice Bulevara Jovana Dučića i Ulice Dragoslava Srejovića, Bulevarom Jovana Dučića, Bulevarom Slobodana Jovanovića, Futoškom ulicom, potom cara Dušana, Bulevarmo cara Lazara, Stražilovskom ulicom, Žarka Zrenjanina, gde skreću na Bulevar Mihajla Pupina, pa preko Varadinskog mosta u Beogradsku ulicu, potom Preradovićevom, pa ulicom Račkog do petlje Mišeluk gde je i okretnica na kružnom toku ispred bolnice na Mišeluku.

U smeru B, autobusi sa okretnice na kružnom toku ispred bolnice na Mišeluku idu petljom Mišeluk u ulicu Račkog, potom Preradovićevom i Beogradskom ulic na Varadinski most, pa Bulevarom Mihajla Pupina, skreću u ulicu Žarka Zrenjanina, nastavljaju Stražilovskom, Bulevarom cara Lazara, ulicom cara Dušana, pa Futoškom na Bulevar Slobodana Jovanovića, potom Bulevarom Jovana Dučića do raskrsnice Bulevara Jovana Dučića i Ulice Dragoslava Srejovića.

Takođe, od danas je u primeni novi red vožnje. Autobusi će saobraćati po redu vožnje, koji podrazumeva veći broj polazaka, usklađenih sa potrebama putnika u narednom periodu.

Putnici se o novom redu vožnje mogu informisati elektronski, putem sajta preduzeća, na prodajnim mestima preduzeća, kao i OVDE


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
Vlažnost: 87%
Pritisak: 1001.9 mb
Vetar: 2 m/s, E
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?