Autobusi za Šangaj od danas saobraćaju izmenjenom trasom

16:10:00 01.10.2022, Komentara: 2

Novi Sad – Autobusi GSP-a koji saobraćaju na liniji broj 21 Novi Sad – Šangaj od danas saobraćaju izmenjenom trasom.

Autobusi za Šangaj od danas saobraćaju izmenjenom trasom


Autobusi će iz Novog Sada za Šangaj saobraćati redovnom trasom do kružne raskrsnice na Kaćkom putu, odakle će produžavati pravo, skretati desno režijskom trakom za Beograd, gde će se isključivati na stari Kaćki put (pre naplatne rampe) i nastavljati Kaćkim putem pored „Put investa“ i dalje redovnom trasom do okretnice.

Iz Šangaja za Novi Sad autobusi će redovnom trasom saobraćati do raskrsnice za Kaćki put, nastavljati Kaćkim putem, zatim pored „Put investa“ (stari put za Kać) i preko natputnjaka, gde će skretati levo na autoput (za vozila-naplatne rampe) i režijskom saobraćajnicom produžavati za Novi Sad.

Na izmenjenom delu trase koristiće se par privremenih stajališta Put Šajkaškog odreda – Kaćki put, kao i postojeće stajalište posle kružnog toka iz Novog Sada.

Inače, na Putu šajkaškog odreda, od kružnog toka do ulaza u Šangaj, privremeno je zabranjen saobraćaj zbog izvođenja radova na izgradnji kanalizacione mreže. Privremena izmena režima saobraćaja važi do 1. aprila naredne godine.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

2 komentar(a)

nikola

, *.dynamic.sbb.rs

Sleperi koji idu do nove gradnje farbike mogu da prodju ali ljudi koji idu da rade lear/continetal/bmts nemogu :(


Steva

, *.dynamic.isp.telekom.rs

A ko će nama da nadoknadi povećanje životnih troškova zbog ove odluke?Skuplje gorivo zbog povećane kilometraže,skuplja nabavka hrane,kašnjenja na posao,kašnjenja dece u školama i svi drugi vidovi povećanih troškova u trajanju po vašim rečima od minimum 6 meseci.Trebali ste prvo obezbediti kraći,alternativni i privremeni put pa onda krenuti sa izvođenjem radova.10 km duži put skoro svaki dan,6 meseci.Katastrofalna odluka i maltretiranje i ovako napaćenog i siromašnog naroda.Svaka vam čast.


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
14°
Vlažnost: 51%
Pritisak: 1004.0 mb
Vetar: 4 m/s, W
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?