Autobuska stanica dobila privremenu dozvolu

11:02:00 12.02.2018, Komentara: 1

Novi Sad - Međumesna autobuska stanica dobila je privremeno rešenje o pružanju staničnih usluga, a Javno gradsko saobraćajno preduzeće „Novi Sad“ očekuje da uskoro dobije licencu.

Autobuska stanica dobila privremenu dozvolu


Portparolka GSP-a Snežana Jaković kaže za 021.rs da su u roku podneli zahtev za dobijanje licence za pružanje staničnih usluga, ali da ministarstvo još nije izdalo trajno rešenje.

- Budući da je naše preduzeće podnelo zahtev za izdavanje licence, te da poseduje rešenje o ispunjenosti uslova za rad autobuske stanice, u privremenom rešenju je ocenjeno da je neophodno doneti to rešenje do donošenja stalnog rešenja kojim će se okončati postupak po podnetom zahtevu – rekla je Jaković.

Inače, danas je rok za sve stanice u Srbiji, koje do sada nisu dobile licencu, da podnesu zahtev da im ona bude izdata. Stanice koje ne dobiju licencu izgubiće status i postaće samo stajališta, pa neće moći da naplaćuju usluge ni prevoznicima ni putnicima.

U većini slučajeva problem oko dobijanja dozvola je što stanice uglavnom nisu u vlasništvu preduzeća koja njima upravljaju. U Novom Sadu stanica je u vlasništvu Grada, a objektom u ime lokalne vlasti upravlja JGSP „Novi Sad“.


izvor: 021.rs


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

1 komentar(a)

Hajduk Ćira

, *.dynamic.sbb.rs

Jok će dobiti trajno, treba se učipiti u novu majinu stanicu ponovo i ponovo


Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
Vlažnost: 93%
Pritisak: 998.7 mb
Vetar: 1 m/s, W
Čet 4° - 15° Promenljivo oblačno
Pet 4° - 19° Malo i umereno oblačno

Anketa

Treba li poništiti izbore?