Bajaga i Artan Lili na Trgu slobode u Novogodišnjoj noći, neki koncerti 13.01. neće biti besplatni

16:12:00 10.12.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Bajaga i instruktori sa kvartetom i horom i Artan Lili nastupiće na Trgu slobode na dočeku 2020. godine, dok će doček Nove godine po starom kalendaru 13. janura biti samo u zatvorenim prostorima i za neke od tih nastupa ulaznice će biti naplaćivane.

Bajaga i Artan Lili na Trgu slobode u Novogodišnjoj noći, neki koncerti 13.01. neće biti besplatni


Kako je najavljeno na današnjoj konferenciji za novinare, za oba dočeka planiran je nastup 25 izvođača na 50 lokacija. U zvaničnom saopštenju, kao ni na konferenciji nije zvanično obelodanjeno ko će tačno nastupiti na kojim lokacijama, ali je na sajtu docek.ns2021.rs vidljivo da će Novosađani 2020. dočekati uz Artan Lili i Bajagu, dok će u više pozorišta, klubova i lokala nastupiti Let 3, Letu štuke, Dado Topić, Božo Vrećo, Elemental, Biljana Krstić... Deo tog programa će se naplaćivati, a ulaznice će biti moguće kupiti na sajtu Gigstixa. Više informacija možete videti OVDE.

Prema najavi gradonačelnika Miloša Vučevića i direktora Evropske prestonice kulture Nemanje Milenkovića nastupi ni za ovaj doček neće biti plaćeni iz budžeta grada, već će taj trošak pokriti sponzori, dok će angažovanje obezbeđenja i iznajmljivanje dela opreme platiti Grad preko Kulturnog centra Novog Sada i „EPK2021“ u iznosu do oko četiri-pet miliona dinara. Neki od sponzora ne žele da se zna da su donatori, a Vučević je naveo da su među sponzorima NIS, Galens, Energotehnika Južna Bačka, DDOR osiguranje i Dunav.


Izvor: novisad.com, 021


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno vedro
16°
Vlažnost: 59%
Pritisak: 1003.7 mb
Vetar: 4 m/s, SE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?