Bazar rukotvorina dece sa smetnjama u razvoju

19:12:00 17.12.2015, Komentara: 0

Novi Sad - Prodajni bazar rukotvorina škola za učenike sa smetnjama u razvoju na teritoriji AP Vojvodine, pod motom „Mi smo jednaki, zar ne?”, biće održan sutra, 18. decembra, od 11 do 15 sati, u holu zgrade Pokrajinske vlade.

Bazar rukotvorina dece sa smetnjama u razvojuFoto: auonomija.info

Nakon pozdravnih reči na događaju će nastupiće hor „ISON” Škole za osnovno i srednje obrazovanje „Milan Petrović” s domom učenika u Novom Sadu, đaci Osnovne muzičke škole „Josip Slavenski” iz Novog Sada i đaci Osnovne i srednje škole „9. maj” iz Zrenjanina.

Cilj ove manifestacije je da se promoviše i nagradi rad ovih specijalizovanih ustanova obrazovanja i vaspitanja, kao i da posetioci bazara dobiju priliku da pokažu humanost na delu, jer prikupljen novac ostaje školama.

Ovom prilikom, Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice, koji je organizator događaja, uručiće i novogodišnje poklon-paketiće učenicima, odnosno učesnicima ovog bazara.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
21°
Vlažnost: 40%
Pritisak: 994.9 mb
Vetar: 4 m/s, SW
Pet 11° - 26° Pretežno sunčano
Sub 12° - 29° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?